1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dane z dysku 20Gb na 60Gb

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez gangster6669, Kwiecień 23, 2009.

  1. gangster6669

    gangster6669 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2007
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mirsk
    Więc tak nabyłem dysk 60 giga do xboxa i za cholerę nie mogę skopiować danych, podłączam dysk 20 do pc zgrywam dane z partycji 2 i 3, formatuje dysk 60 w konsoli podpinam do pc o wrzucam dane z tych partycji, po podłączeniu dysku 60 z tymi plikami z 20 w konsoli pokazuje że wolna pamięć to 12gb i nic na nim nie ma żadnych profili i zapisów gier. Jeżeli ktoś wie jak mam zgrać te pliki żeby bylo dobrze to niech da znać. Obydwa dyski są oryginalne.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Salzman

    Salzman Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. gangster6669

    gangster6669 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2007
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mirsk
    Więc tak nabyłem dysk 60 giga do xboxa i za cholerę nie mogę skopiować danych, podłączam dysk 20 do pc zgrywam dane z partycji 2 i 3, formatuje dysk 60 w konsoli podpinam do pc o wrzucam dane z tych partycji, po podłączeniu dysku 60 z tymi plikami z 20 w konsoli pokazuje że wolna pamięć to 12gb i nic na nim nie ma żadnych profili i zapisów gier. Jeżeli ktoś wie jak mam zgrać te pliki żeby bylo dobrze to niech da znać. Obydwa dyski są oryginalne.


    EDIT: nie mam obudowy do drugiego dysku.
     
  5. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    nic nie zrobisz,zaden program na pc nie obsluguje dyskow 60gb z tego co wiem
     
  6. gangster6669

    gangster6669 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2007
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mirsk
    Ale dysk mi wykrywa w programie tylko jak zgram dane to cos nie tak działa jak powinien.
     
  7. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  8. gangster6669

    gangster6669 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2007
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mirsk
    Czy po sformatowaniu dysku z poziomu konsoli na partycji 3 powinny być jakieś foldery??

    EDIT: Program z pierwszego linku nie wykrył plików na dysku, program z drugiego wykrył pliki i własnie robię restore, zobaczymy co z tego wyjdzie.
     
  9. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    jesli to xplorer pod 60gb to powiem ci ze restore w kolko bedzie ci te same pliki dodawal,zapetli sie


    lepiej recznie pododawaj co ci potrzebne
     
  10. Wirahha

    Wirahha Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jezeli to org dysk to winnes miec znim w zestawie kabel do transferu i plyte dvd .Wlacz plyte i podlacz 2 hd kablem co masz w zestawie i po klopotach .Sam tak robilem 2 tyg temu.
     
  11. kuhar

    kuhar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A ten kabel i płyta są dołączane do konsoli? Bo ja w mojej elitce takiego czegoś nie mam...
     
  12. pawelino223

    pawelino223 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdzieś w Dolnym Ślasku
  13. Wirahha

    Wirahha Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Sa w zestawie z hdd , jezeli kupujesz osobno . Przy konsoli raczej go nie ma.
     
  14. gangster6669

    gangster6669 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2007
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mirsk
    No i chyba uwaliłem dysk, zrobiłem backup dysku 20 gb, po czym zrobiłem reverse backup na moim 60 i teraz tego dysku nie czyta w xboxsie, w kompie czyta, próbowałem nawet tego sposobu na przerobienie dysku od pc lecz po wpisaniu hddhackr -f dostaje komunikat że dysk nie jest obsługiwany ponieważ to nie bews. Jeżeli ktoś wie co można z tym zrobić niech się wypowie. Z góry dzięki.
     
  15. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    mowilem ze programy pod pc niewspolpracuja z 60gb:) byla o tym mowa przy addonie do gta4,ludzie przestrzegali przed zabawa z dyskiem 60gb bo 100% szans na uwalenie przy zabawie Xplorer360:)


    kup nowy/slij na gwarke i modl sie zeby przeszlo...ewentualnie kombinuj-a nuz zdarzy sie cud ^^


    mowi sie ze najprostsze rozwiazania problemu zawsze znajduje sie na koncu wiec duzo kombinowania przed toba;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum