1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dante Inferno i 1.5

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Touch!, Luty 12, 2010.

  1. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Cześć
    Wczoraj przyszedł do mnie kolega, żeby wypalić dante inferno. Przed nagraniem gdzieś wyczytaliśmy, że ta gra to wave 6. Kolega ma iXtreme 1.5.
    I teraz nie wiemy czy patchować tak jak obraz wave4 na wave 2 czy jakoś inaczej pat****e się wave 6

    Gry jeszcze nie możemy sprawdzić, bo okazało się że jeden part się źle ściągnął i ściągam właśnie jeszcze raz.

    Proszę o pomoc.

    Ps. Konsola to pal (kolega napalił się na spolszczone gry i z polski konsole było trzeba ściągać ;) )
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    musisz spatchowac do wave 2
    3rd wave patchem
    lub xbox 360 waves patcherem
    wszystko znajdziesz na guglach ;p
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Patchować wiem jak.
    Nie wiem tylko co z tym wave 6.
    Czy to prawda?
     
  5. tosh92

    tosh92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    niee nieprawda :p ta gra ma wave 4 :)
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Ok. Dzięki za pomoc. W takim razie wypakowywuje, pat****e i nagrywam.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. kubioxes141
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    555
  2. Maniak123
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    419
  3. rafal3386
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    323
  4. RBA2711
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    257
  5. Seban_ZA
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    905

Poleć forum