1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dantes Inferno- Błąd płyty

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dominikzzz13, Marzec 5, 2012.

  1. dominikzzz13

    dominikzzz13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam taki problem z tą grą. Grałem w nią 5godzin i w pewnym momencie wyskoczył błąd, że nie można odczytać płyty proszę o wytarcie scieraczka itd. Błąd wyskakuje tylko w jednym konkretnym miejscu i zdarza się to tylko z tą konkretną grą w jednym konkretnym miejscu. Gra jest piracka i nagrana na płytę vkoss. Macie jakieś pomysł skąd ten problem może wynika i jak go rozwiązać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Nagraj na lepszej płycie
     
  4. dominikzzz13

    dominikzzz13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Myślisz, że to może być wina beznadziejnej płyty?
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Tak, nie słyszałem nawet nigdy o płycie vkoss :p
     
  6. dominikzzz13

    dominikzzz13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No dobra spróbuję i napiszę czy rzeczywiście zadziała:)
     
  7. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Ja nagrywam ciągle na platinum lub vakoss (2,29zł :p).
    Nigdy nie miałem problemów z nagraniem.
    Moim zdaniem po prostu źle się nagrało, może w tym miejscu był jakiś brud przy wypalaniu i w tym miejscu masz błąd zapisu.
    Włóż płytę do kompa i przeleć abgxem weryfikację, to się dowiemy co jest nie tak.
     
  8. dominikzzz13

    dominikzzz13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak mam sprawdzić płytę ABGX'em?

    Ok już wiem.

    Przepuściłem przez ABGX'a i weryfikacja przebiegła pomyślnie, żadnych błędów nie wykryło.
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Najprawdopodobniej pada ci laser w konsoli, dlatego nie radzi sobie z odczytem płyt słabszej jakości.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. mandigo28
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    405
  2. masoxlaso
    Odpowiedzi:
    8
    Wyświetleń:
    626
  3. boxer
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    1003
  4. p0g
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    762
  5. btk
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    799

Poleć forum