1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dante's inferno ix 1.6

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xellor, Luty 6, 2010.

  1. xellor

    xellor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam czy komus nie dziala gra na ix 1.6 dante's inferno? bo mi z activate iso nie dziala wyskakuje ''dysk z roznymi danymi '',a napewno dobrze nagralem plytke.O co moze chodzic? Gdzies wyczytalem ze typowi tez nie chodzilo i przerobilem swojego liteona na ten nowy flash LT i teraz mu chodzi ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    dante jest na ix 1.61

    musisz spatchowac na wave 3
     
  4. livingfear

    livingfear Guest

    Jeżeli masz ixtreme 1.6
    dantes inferno aby chodzilo na tym ixtreme ,które ty masz
    musi być :
    albo spaczowane na 3wave
    lub
    przed wlozeniem plytki z grą do napedu xboxa,trzeba poprzedić to plytką
    Activate iso.
     
  5. xellor

    xellor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to wkoncu jak patdchowac na wave 3 czy z activate tez powino dzialac? bo mi z activate nie dziala
     
  6. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Byly tematy jak patchowac gry poszukaj w dziale ISO. A jesli chodzi o activate to raczej zle wypaliles tak samo w dziale ISO powienien byc poradnik jak dziala active iso.
     
  7. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Z activate powinno dzialac . Sprawdziles obraz gry w abgx przed nagraniem ? moze plik uszkodzony ?
     
  8. mzajac91

    mzajac91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miałem ten sam problem, ustawiłem w IMGburn Layer Break na 1913760 i poszło ^^
     
  9. xellor

    xellor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie chodzi o activate ani o plik napewno
     
  10. Spirit1

    Spirit1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Activate iso i smiga na 1.6
    daleko jestem ale utknalem :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum