1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dante's Inferno - problem natury technicznej.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez AiZo, Marzec 14, 2010.

  1. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Witam
    Posiadam grę Dante's Inferno, nagraną na Verbatimie szybkością 2.4x. Jest to relase -STRANGE, no i oczywiście mam z nią problem. W pewnym momencie gra całkowicie zawiesza mi konsolę, jest to późniejszy etap gry, koło 6 kręgu myślę - jest do złapania się ten zjazd na dół - w tle widać wielki posąg z toporem i gry już dojeżdżam do końca, ekran nagle zacina się, ucina prawie cały obraz - zostawia tylko paseczek na dole i nic. Próbowałem już przeinstalowywać grę na HDD, a także przejśc moment grając " z płytki ".
    Na błąd relasu mi to nie wygląda bo gra pochodzi z prywantego torrenta, na których wszystkie są sprawdzane, inaczej do kosza. Więc nie wiem w czym problem zupełnie :/ innego zejścia na dół nie ma więc automatycznie utknąłem w grze.

    Moja przeróbka to iXtreme LT
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zum51

    zum51 Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kalisz
    Zła wersja innej wersji niema...
    Lub może płytka ma jakąś ryskę w tym momencie i się gra zacina.
     
  4. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    dopiero co wczoraj nagrana - zaraz po wypaleniu umieszczona w napędzie, zainstalowana i nie wyciągana od tamtego momentu :/
    mea culpa co do wersji bo nie wiedziałem ;)
     
  5. zum51

    zum51 Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kalisz
    Możliwe że poprostu jest zła wersja ja miałem podobnie w Dantes w tym samym kręgu pobrałem inną i śmiga.
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Przeskanuj nagrany obraz w abgx. Możliwe tez ze się zle nagralo.
     
  7. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Coś jednak jest nie tak :/ ale ten ostatni błąd być może jest dlatego, że coś nie tak jest z moim HDD w laptopie - otóż wczoraj złapałem BSOD i próbowałem włączyć jeszcze raz uTorrenta jak ściągał - wziąłem resume downloading i przy sprawdzaniu ile % wcześniej ściągnął komputer po prostu się zacinał - było tak tylko z tym torrentem! od wczoraj ściągnąłem metro 2033 nawet raz wznawiałem sprawdzanie i wszystko było ok.

    anyway oto screen:
    zrobiłem screen części w której występuje tylko błąd.

    [​IMG]
     
  8. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    błąd CRC.. obraz uszkodzony..
     
Wczytywanie...

Poleć forum