1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dante's Inferno - problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DJ Kojot, Luty 2, 2010.

  1. DJ Kojot

    DJ Kojot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    129
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Olsztyn, Poland
    Ściągnąłem sobie tą grę pełen nadziei na fajna młucke. Wypaliłem, spatchowałem i i załączyłem. Odpaliła się, logo EA się pokazało i menu już się nie załadowało. Problem powtórzył się tez u mojego kolegi. Co może być problemem, może ktoś z was wie??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    płyta? wywala zeby przetrzec sciereczka?
     
  4. merchants

    merchants Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Police
    Za mało danych podałeś !
    - jaka płyta ?
    - jaki wawe?
    - jaka nagrywarka ?
    - komunikat konsoli ?
     
  5. edi555

    edi555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Najprawdopodobnie po zmienieniu Wave przepuszczałeś obraz gry przez program abgx 360 i dlatego tak się dzieje zmień wave i potem odrazu nagraj na płyte nie sprawdzaj obrazu w abgx 360 ja tak miałem z Darksiders po spatchowaniu z wave 4 na 2 sprawdzałem jeszcze przez abgx i niby płytę nagrało ale pokazywało się tylko menu dłówne i tyle
     
  6. DJ Kojot

    DJ Kojot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    129
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Olsztyn, Poland
    Płyta TDK
    Gre zmienilem na wave 3
    Nagrywawr mam lite-on nowka niesmigana.
    A komunikat zaden mi nie wyskakuje po prostu jest zawiecha calej konsoli, jak otwieram naped to nie wychodzi mi do menu tylko widze napis "Dantes Inferno" to co w menu jest i nic wiecej.
     
  7. szamanxd

    szamanxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2009
    Posty:
    163
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnowskie Góry
    Poczekaj do 5 marca i kup oryginał. :)
     
  8. edi555

    edi555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gre zmienilem na wave 4 jak mogłeś zmienić na wave 4 jak wszystkie nowe gry które wychodzą mają wave 4 z jakiego Wave na jaki zmieniłeś czy po zmianie niby tego Wave na inny robiłeś coś póżniej czy odrazu nagrałeś sprawdzałeś przed zmianą Wave czy z obrazem jest wszystko OK
     
  9. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ze co? jak przerobiles na wave4? jezeli gra ma wave5 lub 6 to nic nie robisz bo to w rezultacie wave4. Rozumiem ze masz ix1.61, a wiec nie musisz gry patchowac.

    Teraz ciekawe czy uda ci sie "naprawic" obraz czy czeka cie ponowne sciaganie.
     
  10. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Najłatwiej naprawić obraz/pobrać nowszą wersje używać Active iso i po sprawie, gry nagrywać z prędkoscią 2,4x i to tyle w tym temacie...
     
  11. szakul

    szakul Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Głogów
    haha no i dobrze ci piracie ;d
     
  12. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Ochotę na fajną młuckę? Kup sobie oryginał i młuć do woli bez problemów. Ewentualnie kup sobie PS3 + God of War 3
     
  13. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jeszcze jeden post tpu kup oryginal i poleca warny za offtop
     
Wczytywanie...

Poleć forum