1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dark Siders 2 - pomoc w nagraniu.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez gaaam, Październik 6, 2012.

  1. gaaam

    gaaam Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czesc , mam problem , jak nagrać tą grę ?

    Konsole :: Darksiders II (2012) [PL] [RF] [LT+3.0]

    Nie mam Ihasa , ale gry jak fifa12 , sleeping dogs , gow2/3 , fable 3 itd nagrywaja sie bez problemu !!

    NAgrałem na jedna plytke i gdy wkladam do xboxa to wgl jej nie czyta "Wysun Dysk" <-- to pokazuje mi sie w miejscu właczenia gry.

    Gdy wkładam grę do komp. i otwieram płyte , to jest pusta , a jak chce cos na nia nagrac to w img burn pisze "DISC NOT EMPTY".

    W abgx wszystko jest na zielono :p
    Wszystko ok z ta gra?

    mam Lt 3.0+ Dash najnowszy , a bardzo chcialem w to pograc;p

    I nie mowcie mi tylko , ze bez Ihasa nie da rady:/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wrzuc płyte do komputera. Uruchom abgx, wybierz opcje burned dvd i daj ss z abgx. Wtedy okaże się co jest nie tak.
    Osobiscie stawiam, że po prostu źle się nagrała.. trzeba nagrać jeszcze raz lub obraz masz zły ściągnięty
     
  4. gaaam

    gaaam Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Gdy wkładam grę do komp. i otwieram płyte , to jest pusta , a jak chce cos na nia nagrac to w img burn pisze "DISC NOT EMPTY".

    wiec **** , a wlozylem sleeping dogs nagrane na takiej samej plytce i jest normalnie zapleniona .oO
     
  5. Shade4

    Shade4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wwa
    Mam podobnie , ze wgl. xbox nie wyczytuje plyty

    Dołaczam sie do pytania.
     
Wczytywanie...

Poleć forum