1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dark siders ii nie chce odpalić pomocy!!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kamal1993, Sierpień 30, 2012.

  1. kamal1993

    kamal1993 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie ostatnimi czasy nagrałem sobie darksiders ii na atapi ichas120 6ata oczywiście przerzuciłem przez abgx i nagrałem na tdku tak jak na tutorialach było niestety włączał mi sie tak ok co 10 raz ale tylko napisy i stawała w miejscu płytka!!
    pojechałem do brata zeby mi nagrał ichasem cos tam B
    nagrał wrzucilismy u niego działa idealnie pojechałem do siebie i znow nic tylko tym razem nawet mi sie nie włączają napisy tylko czarny ekran

    pomocy nie wiem co zrobić jakiś tydzień temu razem oddalismy konsole na przeróbke 3.0 wiec to nie wina przeróbki laser wymieniany był u mnie jakoś na jesieni zeszłego roku wiec to tez nie wina lasera poniewaz każdą inną gre odpala o raz i nic nigdy sie nie zacina czy ktoś mógł by mi doradzić coś w tej sprawie jestem nowy i niebardzo sie orientuje w tych sprawach


    Z Góry Dzieki
    Pozdrawiam
    Kamal1993
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    wyczyść pamieć podręczną.
     
  4. Curian666

    Curian666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    539
    Polubienia:
    47
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    wyczyść pamięć i sprawdź czy działa powinno być wszystko OK
     
  5. kamal1993

    kamal1993 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    spróbowałem i nie da rady coś tak skrzeczy takie coś""cz cz""
    a jak włoże tą co ja nagrywałem to włącza sie do napisów i do reklamy nie dochodzi nawet do miejsca gdzie mozna zapisać wiec to nie jest raczej ze brakuje miejsca
    opłaca sie nagrywać 3raz ?
    pojechałem znów do brata zeby zobaczyć czy działa bo sobie tak mysle moze w transporcie sie porysowała jakoś a tu smiga jak głupie
    wiec nie wiem co jest coś z napedem? ale to chyba także nie to bo by inne gierki nie działały
     
  6. kamal1993

    kamal1993 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nikt nie potrafi mi pomóc?
     
  7. jemcozupe

    jemcozupe Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    niech ci nie działa, złodzieju, by grać trzeba mieć kase, zrozumcie to biedaki przerabiające konsole, mercedesem nie pojezdzicie jak kasy nie macie debile biedne
     
  8. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    @up
    Nie karmimy trolli.

    @topic
    śkoro dziala na innej konsoli, wina napedu. Na jakiej plycie nagrywales-verbatim?

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  9. kamal1993

    kamal1993 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ta co nagrana była u mnie i co napisy tylko działaja na TDK
    ta co była nagrywana na ihasie nagrywana była na verbatimce ale u niego działa bezproblemu a u mnie nic....
    inne działają a to nie działa wiec to nie moze być raczej wina napedu
     
  10. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    dobre
     
Wczytywanie...

Poleć forum