1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dark Souls pytanie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez karbon1911, Sierpień 27, 2012.

  1. karbon1911

    karbon1911 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czy gra wam się cięła w lokacji New Londo Ruins ???? bo nie wiem czy to wina gry czy mojej konsoli coś się dzieje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Giza501

    Giza501 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kolejne pytanie

    żeby nie otwierać nowego tematu napsize tu maly off top. Na pc jest dark souls z napisami PL czy takie napisy mozna jakos dodać do wersji na xboxa???
     
  4. ViqerPL

    ViqerPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Z Twoją konsolą wszystko ok, gra sie tnie w New Londo Ruins każdemu to normalne.
     
    1 osoba to lubi.
  5. karbon1911

    karbon1911 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ok dzięki za odpowiedź już się martwiłem że coś się z konsolą dzieje ;D
     
Wczytywanie...

Poleć forum