1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Darksiders 2 - Pomoc

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Gsm Liberty, Sierpień 17, 2012.

  1. Gsm Liberty

    Gsm Liberty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Pozwoliłem sobie rozpocząć nowy temat, gra jest tego warta :)

    Panowie gdzie w Krainie Kuźni jest mauzoleum, dostałem klucz od Vulgrima za 10 cześć księgi i czeka tam dla mnie nagroda?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ma75rio

    ma75rio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Potrzebujesz 4 klucze. 10 stron-jeden rozdział-jeden klucz.
     
  4. weplausss

    weplausss Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wejście do mauzoleum jest to okrągły kamień posiadający cztery kolorowe kamienie rozmieszczone po swoim obwodzie
    a mauzoleum znajduje się mniej więcej w tym miejscu zaznaczyłem czerwona kropka na mapce

    [​IMG]
     
  5. ma75rio

    ma75rio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pomyłka SORRY. Znajdziesz ją po prawej stronie drogi przed wejściem do lokacji Zagubiona Świątynia.
     
  6. Gsm Liberty

    Gsm Liberty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Otworzyło mi się po pierwszym kluczu (pierwsze 10 stron księgi).
    Pewnie po następnych częściach skrzynie będą się zapełniały od nowa, lub zmieni się lokacja nagrody :)

    EDIT

    Następna lokacja jest w Leże Obalonego Króla na poziomie 4
     
  7. kacprzak_Lca

    kacprzak_Lca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    172
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam, mam taki problem: jestem w krainie umarłych czy coś takiego i mam zagadke, gdzię jestem w pomieszczeniu na środku którego jest to takie pokrętło i gdy je uzyje otwiera się przedemną taka metalowa brama, za którą jest następne pomieszenie ze skrzynia za kratami(najprawdopodobniej z tym granatowym kluczem). Problem w tym, że gdy odejde od pokrętła, brama znow sie zamyka. Dodam, że po prawej stronie mam platforme również za kratami, które otworzyłem dzięki aktywowaniu 2 postaci śmierci, którą przeszedłema brama, wziąłem tę wybuchającą kule i rzuciłem w przełącznik, ktory odworzył mi kraty doów platformy. Niestety nie mam pojecia co robić, bo zeby otworzyc krate za ktorymi jest skrzynia widze ze 2 postacie muszą stanąc na przełączniku w podłodze, ale nie mam jak sie przedostać 2 postaciami za brame :(:(:( WIem, że strasznie nagmatwałem, ale myśle, że jesli juz ktoś był w tym miejscu to skojarzy. Tak więc POMOCY;p

    Dobra już po problemie;)
     
  8. Gsm Liberty

    Gsm Liberty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Musisz "przemieszczać" posąg razem z postaciami lub go postawić na zapadni.

    Osoby rwące włosy z głowy w Labiryncie Szafarza niech zerkną TU
     
    1 osoba to lubi.
  9. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    przeszedł ktoś grę na apocaliptycu ?
    gram już mnóstwo czasu i dopiero drzewo zaliczyłem heh ale wszedłem do lokacji "Leżę obalonego króla" i nie radzę sobie z samym królem.
    jakieś rady ? :]
    dodam, że mam dopiero 12 lvl a najsilniejszy młot podstawowego ataku ~250-270
    później się za niego zabrać? dodam że jak na razie jest to najbardziej wymagający przeciwnik
     
  10. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Jeżeli nie dajesz rady to musisz trochę przyskillowac jeszcze

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  11. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Jestem w ok połowie, po założeniu unikalnych przedmiotów (build pod crit dmg) w ogóle nie widać poziomu trudności. Króla ubiłem na bodajże 16 lvlu ostrzami z +200% crit dmg. Podbij do ok 15-17 i nie będzie problemu
     
  12. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    mówimy oczywiście o najtrudniejszym poziomie trudności ?
     
  13. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Tak

    btw apocalyptic to nie najwyższy poziom, jest jeszcze nightmare, odblokowujesz po ukończeniu gry, giniesz= koniec gry
     
  14. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    WOOW to już chyba dla hardcore'ów taka opcja bo ja daleko jeszcze nie zaszedłem ale już kilka razy zginąłem.
    ciekawe czy na nightmare można kontynuować postępy z poprzednich prób, dajmy na apocaliptycu czy grę od nowa się zaczyna.
    w każdym razie giera kosmos :D
     
  15. totek

    totek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    podepne się pod temat gry aczkolwiek z innym problemem, sporadycznie gra sie przycina, do tego stopnia, że trzeba recznie wyłączyć konsole bo sie wiesza. Dzisiaj w momencie wczytywania save gra totalnie mi sie zawiesiał w trakcie loadingu z artem.
    Wyłączyłem konsole właczyłem ponownie, natomiast gra sie juz nie wczytuje wiesza sie na loadingu i koniec.... sprawdzałem gre grajac na nowym profilu i gra chodzi, zauwazyłem również, że po tym problemie moj profil został oznaczony jako " uszkodzony " chodzi mi o profil na konsoli, jakies pomysły sugestie ?

    próbowalem coś podziałać z profilem ale padl, można gdzięs ściągnoć jakis profil albo save z danym zapisem gry ? wiem, ze to pójście na latwizne ale miałem 23 h gry za soba, nie widzi mi sie robić wszystko od początku :/ ... będę wdzięczny za pomoc
     
  16. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    witam mam problemik gra wziagnęła i się zawiesiłem jest w Szramie i tam widze księge do zebrania bedzie to moja 3 czesć wchodze po murku gdzie moge sie rekoma zachaczyć właże na góre i potem sie ślizgam czy jak sie to nazywa po ścianie ale jest zaograglenie do środka i znowu prosta ściana i ciągle spadam jak to przejsc?tu fotka http://www.wrzucaj.org/253007
     
  17. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Filmik nagraj i wrzuć na youtuba, po zdjęciu nic nie kojarzę
     
  18. akak

    akak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zgierz
    Witam, jestem w Podmokłym Forcie, musze przywrócić Górskie Łzy - wszystkich ubiłem, ale za cholere nie wiem gdzie sie teraz udać. Mam jedne drzwi, które prowadzą do pomieszczenia gdzie jest dół po środku i po drugiej stronie na wysokości drzwi, ale nie moge tam sie dostać bo sa za wysoko a nie ma żadnych haków żeby tam się łapać, a druga droga to na samym dole przechozde przez taki tunelik do pomieszczenia gdzie jest kładka, ale nie moge do niej doskoczyć w ogóle. Brakuje mi jakiś umiejętności skoku, latania i musze poskillować czy o co tu chodzi? :>

    Edytka: Mam już, nieważne - moje gapiostwo. Możecie usunąć posta
     
Wczytywanie...

Poleć forum