1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Darksiders II (2012) XBOX360-iMARS

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Sierpień 11, 2012.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28107
    Polubienia:
    3214
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Darksiders.II.XBOX360-iMARS

    REGiON: RF
    JĘZYK: ENG, PL (napisy)
    ABGX360:
    http://tnij.org/rqii
    XGD3: TAK
    UPDATE: TAK [14719]
     
    4 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. weplausss

    weplausss Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czekałem na ta gre 2 lata polecam pierwsza czesc byla naprawde dobra
     
  4. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Zobaczymy, jedynka po ok 3h mnie znudziła ale po materiałach z gry widać, że dwójka to całkiem inny poziom wykonania ;)
     
  5. jacek8789

    jacek8789 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gierka świetna 3h pękły i końca nie widać są pl napisy:stung:
     
  6. b0b3r

    b0b3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    175
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wwa
    Pytanie do tych co grali w części 1, jak ocenianie 2?
    Sam nie skończyłem D1, grę odpuscilem gdzieś 75% fabuły.
     
  7. arcyciekawe

    arcyciekawe Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W konsoli posiadam LT 2.0. Obraz przerobiłem za pomocą Xbox Backup Creator, zgodnie z instrukcją, z LT 3.0 na 2.0, następnie wypaliłem Verbatima ImgBurnem (opcja Turncate) na zwykłej nagrywarce. Gra, niestety!, nie działa; po wybraniu miejsca zapisu pojawia się monit o tym, iż nie można autoryzować dysku, i konsola się wyłącza. A jak jest u Was? Pozdrawiam!
     
  8. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    ja z kolei nagrałem grę iHasem, zero błędów w czasie nagrywania i weryfikacji płyty w imgburn ale nie da się zainstalować (17% i błąd, że płyta jest zasyfiona).
    Jak sprawdzam nagraną płytę abgx to nie ma żadnych błędów.
    Mam LT 3.0
     
  9. Rosentine

    Rosentine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    LT 2.0 Przerobiona wedle instrukcji, wywala podczas intro, błąd autoryzacji....
     
  10. kulkonik

    kulkonik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi gra chce zaktualizowac konsole nie wiem co robic mam przerobke lt 3.0
     
  11. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Możesz aktualizować

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  12. Palczes

    Palczes Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Gierka wypalona iHasem 122-18B na Verbatimie + LT 3.0 :)
    Wszystko pięknie śmiga :)
     
  13. sherlock

    sherlock Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko Biała
    A ja jak mam lt 2.0 i dash 15574 to mi pojdzie ?
     
  14. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    na tym dashu podobno nie działa już lt 2.0 niech inni się wypowiedzą.
     
  15. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    Lt 3.0 , nagrywane nagrywarką z laptopa TRUNCATE i śmiga , nie ma błędu ( gram z płyty)
     
  16. Rosentine

    Rosentine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    By odpalic na LT 2.0 i ominac blad autoryzacji, trzeba uzyc tricku z mp3 (przed wlaczeniem gry odpalasz jakas mp3 z pendrive'a, wlaczasz gre i wylaczasz mp3), gralem dzis tak przez 9h i blad ponownie sie nie pokazal, gdzie bez tricku po 3 minutach sypalo bledem.

    Pozdrawiam!
    Rosentine
     
  17. sherlock

    sherlock Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Bardzo Ci dziękuję przyjacielu ;D
     
  18. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    a dostaliście uzbrojenie za save'a Darksiders? ja nic nie mam
     
  19. b0b3r

    b0b3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    175
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wwa
    Dla jtag\rgh można juz się zaopatrzyć w łącznie 19 dlc do gry. Potwierdzam ich działanie.

    Wysłane z mojego GT-P6210
     
  20. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    czyli do tej nagrody za granie w jedynke jest potrzebne rgh?
     
  21. konradstw

    konradstw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szydłowiec
    Dawno nie aktualizowałem mojej konsoli, można powiedzieć, że nie jestem w temacie, mam LT 2.0 i Dasha z końcówką 599.
    Da radę zmienić topologię na LT 2.0 i będzie działać?
    Co do błędu z autoryzacją to jeśli zainstaluje grę na dysku i zrobię trick z .mp3 na pendrive to da rade pograć z dysku? (nie chcę napędu męczyć)
     
Wczytywanie...

Poleć forum