1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

DARMOWA GRA - The Witcher 2

Temat na forum 'Xbox Live' rozpoczęty przez gumbas666, Styczeń 26, 2016.

  1. gumbas666

    gumbas666 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nie wiem czy było ( jesli było usunąć/przenieść do odpowiedniego działu )
    Pod poniższym linkiem można pobrać ww grę.
    Można też bezpośrednio na konsoli oczywiście wyszukując w marketplace gdzie widnieje jako free.
    Kto nie grał na ferie jek znalazł.


    http://marketplace.xbox.com/en-US/P...7520824?nosplash=1&DownloadType=Game#LiveZone
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3455
    Polubienia:
    1226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak wiemy od kilku dni wystarczyło użyć wyszukiwarki :)
     
  4. wolus10

    wolus10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czy u was pobrało wersję w języku polskim, czy angielskim?
     
  5. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3455
    Polubienia:
    1226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Pełna polska wersją językowa.
     
  6. wolus10

    wolus10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    kurde :/ mi pobrało po angielsku ;(

    Czy jak usunę grę z dysku, zmienie region, to będzie można pobrać ponownie, po polsku?
     
  7. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    271
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik
  8. wolus10

    wolus10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    no niestety :( pobrało do 80% i zaczęło od nowa...

    Już wszystko jest po polsku, znalazłem inne rozwiązanie :)
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Luty 1, 2016
  9. michal9125

    michal9125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    162
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Edinburgh (uk) Chełm (PL)
    Jakie inne rozwiazanie ? Jak mozesz to podaj bo tez mam po Angielsku ;/
     
  10. wolus10

    wolus10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Załóż sobie nowy profil i na tym profilu stwórz nowe konto xbox live ;) Potem wyszukaj grę i pobierz.

    Po pobraniu możesz usunąć profil i grać na "swoim" podstawowym profilu :)
     
    michal9125 lubi to.
  11. michal9125

    michal9125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    162
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Edinburgh (uk) Chełm (PL)
    Dziękuje bardzo za pomysł. Zaraz bede w domu to spróbuje! A jutro zadzwonię na infolinie bo myśle ze problem leży w ustawieniach regionu konta, których nie mogę zmienić przez www.


    Wysłane z iPhone 6 za pomocą Tapatalk
     
  12. wolus10

    wolus10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tylko pamiętaj, aby założyć ten "nowy" profil na regionie PL :D

    P.S.
    Dlaczego nie możesz zmienić regionu? Spróbuj użyć gotowej strony do migracji konta ;)
     
    michal9125 lubi to.
  13. michal9125

    michal9125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    162
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Edinburgh (uk) Chełm (PL)

    Dzięki ziomeczku juz sobie poradziłem z nowym kontem i przeszło. Nie wiem, jak wchodzę na www. I chce zmienić to wyskakuje błąd, że się nie da i żebym przeczytał regulamin. Zadzwonię dziś na infolinie i spytam ale jak coś to bede pobierał z drugiego konta gry.


    Wysłane z iPhone 6 za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum