1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Darmowa zmiana GT - działa komuś ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez D3vill, Listopad 15, 2010.

  1. D3vill

    D3vill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Z zapowiedzi na kilku stronach wyczytałem że każdy kto przeniesie konto do Polski otrzyma możliwość zmiany GT za darmo.
    Ja ze względu na swój #$@%#% GT miałem ochotę go zmienić ale mimo wszystko opisze mi że muszę zapłacić 800MSP

    I drugie pytanie czy ma ktoś jakiś pomysł na GT od D3vill ? :D ( tylko nie debil )
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Gripix

    Gripix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mi dziala ale tylko raz moglem zmienic a nastepnym razem platne 800 MSP

    E3vill?
     
  4. D3vill

    D3vill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wchodziłeś normalnie w konsoli i wpisałeś swój własny nick czy wylosowany przez nich ?

    Jakieś inne propozycje ? :)
     
  5. PawlaQ

    PawlaQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zamość
    D3vill ja próbowałem jakiś czas temu właśnie zmienić gt od razu z poziomu konsoli i żądało 800 msp... później spróbuję jeszcze raz ;)

    Gripix jak możesz to napisz czy robiłeś zmianę gt z poziomu konsoli czy po prostu z xbox.com ( jeśli w ogóle da radę takim sposobem )
     
  6. canabis

    canabis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Za przeniesienie konta na Polskę NIE DOSTAJE się możliwości darmowej zmiany nicku. Jest ona przy zakładaniu konta,bo aktualnie jest ustawione randomowe wybierania GT.
     
  7. triplex

    triplex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak powyżej ,założyłem na PL konto - dostałem losowego GT i wtedy mogłem zmienić za darmoszkę.
     
  8. Dogg

    Dogg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    485
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    No niestety nie ma, szkoda, ale niedługo dostaniemy po 800 MS Points, więc będzie można zmienić GT.

    Może "Diaboł", albo "DiAbEłeQ Pr0 xDee :***" :D
     
  9. PawlaQ

    PawlaQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zamość
    D.O.DoubleG wiesz ja za te 800 msp wolę kupić jakiś dodatek/arcadówke a za resztę msp ubranie dla avatara @_@ ;]
     
  10. Pitek17

    Pitek17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam problem z logowaniem się do usługi Xbox Live. Xbox prosi żebym wpisał jakiś kod dostępu: do wpisania mam możliwośći na padzie czyli RT, LT, RB, LB, X, Y i strzałki. Jak to wyłączyć??? Powiem również że aktualnie loguje się poprzez Przywróć Tag Gracza gdzie muszę wpisywać e-mail i swoje hasło(troche męczące).
     
  11. OPTIM xD

    OPTIM xD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    248
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    ŁDZ
    Jeżeli nie pamiętasz tej kombinacji którą podawałeś czy zabezpieczaniu XBL to tego nie wyłączysz. Z tą kombinacją to chodzi mi o to RT,LT itd.
     
  12. OPTIM xD

    OPTIM xD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    248
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    ŁDZ
    A jeżeli znasz tą kombinacje to tą blokade można wyłączyć po przez wejście w Moja Konsola Xbox ---> Zarządzaj Kontem (klikamy) ---> Twoje Informacje ---> Kod dostępu usługi Xbox Live. Wpisujemy kod po czym naciskamy A .. i potwierdzamy.
     
  13. Pitek17

    Pitek17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to to zostaje mi logować się przez odzyskanie konta....
     
  14. PawlaQ

    PawlaQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zamość
    Albo zrobić nowe konto.
     
  15. Pitek17

    Pitek17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    OPTIM .??? A jeżeli się nie zna tego kodu?????
     
Wczytywanie...

Poleć forum