1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Darmowe gry arcade

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Alex789, Maj 28, 2010.

  1. Alex789

    Alex789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, może ktoś mi podać listę darmowych gier arcade, które można wrzucić na pendrive? Czy na pewno nie dostanie się za to bana? Mówię oczywiście o konsoli nieprzerobionej.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PLAYSTATION3fan

    PLAYSTATION3fan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie dostaniesz bana. Jedynie co mi przychodzi na mysl, to Worms.
     
  4. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
  5. Alex789

    Alex789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A znacie jakąś stronkę, z której mógłbym pobrać te gry? Bo z jednej której pobrałem były uszkodzone.
     
  6. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Ja te gry sprawdziłem na Live i tylko TotemBall było za darmo. Po włączeniu okazało się że i tak nie pogram bo potrzebuje kamerki.. Reszty gier albo nie ma albo kosztują.
     
  7. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
  8. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    W nagrywarce chyba zepsuł mi się laser, nie chce czytać żadnych płyt. Czy z pena będą działać?
     
  9. wojtas011

    wojtas011 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Piekło
  10. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Tylko jak je skopiować? Po wrzuceniu obrazu konsola nie widzi żadnych nagranych gier.

    Mój pen chyba nie jest kompatybilny z X360 (może dlatego że Sony :p). Wrzucałem każdym możliwym sposobem bez konfiguracji lub z dostosowanym 1 GB dla potrzeb Xboxa ale ni ch**a ten czarny kloc nie chce odczytać żadnych plików z pena, pokazuje że jest pusty. Kiedy skonfigurowałem to na Xboxie pokazuje niecałe 8 GB wolnego, a na PC 2 MB wolnego miejsca i nie da się nic wrzucić. Nie mam siły już dla tego szajsu.
     
  11. Alex789

    Alex789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mi też nie chciało odpalić z pena, ale nagrałem na płytkę i chodzi. Nie wiem czy to ma znaczenie ale jak grałem to miałem odłączony LIVE.
     
  12. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Odłączony live nie ma znaczenia (ale na 100% pewny nie jestem) A co do pena to nie wgrywajcie na zasadzie "kopiuj/wklej do pena w "komputer" tylko musicie zrobić to programem
     
  13. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    No to mógłbyś napisać jakim od razu :F

    /edit: Wrzuciłem programem xtaf, ale jest to samo, dalej nie widzi gier.
    Kiedy w xtafie wybieram pena manualnie, wyskakuje error: Could not initialize IO, make sure the files are not in use(as in another version of this program openn
     
  14. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Nie napisałem jakim bo nazwy nie pamiętam, ale to chyba ten co dałeś w poście.
    A masz najnowszą wersje?
     
  15. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Tak, ściągnęła mi się sama po uruchomieniu starszej.
     
  16. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    A pendrive był "zapoznany" z xboxem?
     
  17. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Pisałem już wcześniej, próbowałem bez konfiguracji i po skonfigurowaniu pena z Xboxem. Tylko jak skończy konfigurowanie wyskakuje komunikat że jest gotowy do użycia ale ma jakieś tam problemy ze zgodnością czy coś w tym stylu.
     
  18. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    A sprobuj na innym pendrive, może ten jest jakiś nie lubiany przez xboxy :p nie wiem co innego można by jesczze wykombinować. A system plików odpowiedni?
     
  19. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    System plików sam zmienia się po skonfigurowaniu pena na Xboxie. Innego penka nie mam. No nic, dam płytkę kumplowi żeby nagrał u siebie. Ma wypalić sam czysty iso?
     
  20. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Niech wypali to co sie rozpakuje po kliknięciu 2 razy na ISO (czyli te pliki content itp)
     
  21. jacekzemb

    jacekzemb Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywamy na płytę normalnie w Nero przy prędkości 48x czy w imgburn przy prędkości 2,4x ???
     
Wczytywanie...

Poleć forum