1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Darmowe konto Gold

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tomix710, Grudzień 31, 2011.

  1. tomix710

    tomix710 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    217
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam mam dwa pytania ( Posiadam Xbox360 slim )
    1. Czy można usunąć dostęp do internetu na jednym z kont ? Jesli tak to czy jeśli ponownie założe konto czy będe miał miesiąc Golda ? Konsole kupiłem 3 grudnia .
    2. Czy jeśli usunę konto na którym jest konto Gold ( Darmowe ) I założe nowe czy ten Gold zostanie czy przepadnie ?

    Z góry dzięki za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gołąb1962

    gołąb1962 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    106
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    1.Jak założysz konto na xboxie to nie musisz zakładać odrazu konta na xbox live, albo poprostu odłącz kabel od neta.
    2.Jak usuniesz konto na xbox to przepada ci ten miesiąc - możesz założyć trzy darmowe konta Gold na xbl.
     
  4. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Na nowej konsoli jest tak że na każde nowo założone konto masz miesiąc darmowego golda. Do trzech kont. Czyli łącznie trzy miesiące po miesiącu na konto.

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  5. tomix710

    tomix710 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    217
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A jak mogę zapisać postępy w grze ,usunąć konto i wrzucić postępy z gry na nowym koncie i na tym koncie zrobi xbox live ?
    Czy można coś takiego zrobić ?
     
  6. gołąb1962

    gołąb1962 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    106
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    A chodzi ci o Save z gry czy o Achivementy ?
     
  7. tomix710

    tomix710 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    217
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Raczej o seve bo nawet nie wiem co to znaczy te achivementy
     
  8. makyy97

    makyy97 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    PL
    Achivementy to osiągniecia za daną grę np. za przeszłą misję i otrzymuję się za to punkty (Game Scory)
     
  9. tomix710

    tomix710 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    217
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To tak praktycznie zależało by mi na tym i na tym o ile by się dało a jesli nie to któreś z nich a jeśli sie nie da to całe postępy pójdą na marne i trzeba będzie grać od nowa . Ale bardzie chyba by zależało na save .
     
  10. makyy97

    makyy97 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    PL
    Jeżeli chcesz odłączyć internet od danego konta,to nie zakładaj xbox live na danym koncie.
    A jeżeli już to zrobisz no to ,po prostu odłącz internet jak wspomniał golab.
    A co do 2 pytania to 3 konta dostają darmowego xbox golda
     
  11. tomix710

    tomix710 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    217
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A czy postępy w grze ( bez internetu ) mają jakiś w pływ na granie przez online ?
     
  12. trzepiz

    trzepiz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    TO ja mam pytanko .. Kupiłem konsolę 27 grudnia .. zarejestrowałem się na Xbox Live (na PC), później na konsoli się zalogowałem z tymi danymi i nic mi nie wiadomo, żebym miał Gold na miesiąc.
     
  13. Maciu88

    Maciu88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiles nowa konsole czy uzywana ?Bo jak nowa to masz 3 miesiace gold jak uzywana poprzedni wlasciciel mogl wykorzystac juz te 3 miechy :)
     
  14. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Konto gold dostajesz tylko dla nowych kont i dla kont OFFLINE. Jak założyłeś konto na XBL to jest to konto online. Jakbyś zrobił to z poziomu konsoli to byś miał golda a tak nie masz.
     
  15. tomix710

    tomix710 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    217
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dokładnie żeby mieć 1 miesiąc gratis musisz założyć konto na xboxie . Jeśli założysz konto na stronie xboxa to i tak nie dostaniesz tego miesiąca . Musisz to zrobić na konsoli . ( Sam przez to przechodziłem ;)
     
  16. tomix710

    tomix710 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    217
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja mam pytanko z tamtej strony bo nikt nie odpowiedział może teraz będzie inaczej .
    Czy postępy w grze ( bez internetu ) mają jakiś w pływ na granie przez online ?
     
  17. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Nie mają . Multiplayer to tak jakby inna gra.

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  18. tomix710

    tomix710 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    217
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ok
    A mam pytanko odnośnie Fify 2012 i NFS shift 2
    W obu tych grach miałem problem z wpisywaniem kodu aby grać online ( W fifie chyba nie miałem jeszcze konta Gold )
    W obu grach wyskakiwało że wpisuje nie prawidłowy kod ( Gry kupowałem oryginalnie w sklepie i na Fifie była nawet folia )
    Z czym może być związany problem ?
     
  19. tomix710

    tomix710 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    217
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    pomoże ktoś ?
    Proszę
     
  20. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    ile znaków mają te kody?
     
  21. tomix710

    tomix710 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    217
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    W grze wyskakuje że 25 i rzeczywiście jest 25 . Ale jak wpisze te numery to wyskakuje że błędny kod .
     
Wczytywanie...

Poleć forum