1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Darmowe pobieranie z www.turbobit.net jak premium

Temat na forum 'Artykuły' rozpoczęty przez Lucky Luke, Sierpień 11, 2012.

  1. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Witam,
    Ostatnio dowiedziałem się o świetnym sposobie na pobieranie full łączem z serwisu turbobit. net. Jest on bardzo prosty i działa jak na razie w 100 procentach. Opiszę po kolei krok po kroku jak skorzystać:

    Krok 1
    Wchodzimy na Turbobit Link Generator.

    Krok 2
    Wklejamy linki turbobit. net w odpowiednie miejsce na stronie (max 50- każdy link w osobnej linii)

    Krok 3
    Klikamy generuj

    Krok 4
    Wygenerowane linki pojawią się na dole str. pod postacią:
    GetRipz.pl - Free Turbobit Premium Link Generator

    Krok 5
    Klikamy w każdy z nich osobno

    Krok 6
    Gdy załaduje się strona http://dl1.ripz.pl(...) klikamy start download

    Krok 7
    Gdy załaduje się strona http://q.gs(...) i odczekamy 5 s. w prawym górnym rogu klikamy Skip Ad.

    W tym momencie plik pobiera się w przeglądarce. Możemy pobierać wiele plików naraz.

    EDIT: Co zrobić aby możliwe było pobieranie poprzez menadżera plików Flashget 3

    Co zyskujemy dzięki temu:
    #Pobieranie wielu plików naraz
    #Wygodę
    #Możliwość ograniczenia prędkości gdy tego potrzebujemy
    #Co najważniejsze pauzowanie, stopowanie i wznawianie kiedy tylko chcemy bez konieczności pobierania pliku od nowa
    #Darmowe rozwiązanie które na chwilę obecną sprawdza się jak premium

    Przedstawię Wam krok po kroku jak zacząć pobierać:
    1. Pobieramy program Flasgeth 3: http://www.programosy.pl/download/pobierz,flashget,2.html


    [​IMG]


    2. Instalujemy i odpalamy
    3. Gdy to zrobimy wracamy do kroku 7 tylko kiedy pokażę nam się napis SKIP AD klikamy na niego prawym przyciskiem myszy i wybieramy: "kopiuj adres odnośnika"


    [​IMG]


    4. Następnie przechodzimy do programu Flashget 3 i w zakładce po lewej Downloading klikamy plusika zielonego i dodajemy link. Robimy tak z każdym linkiem po kolei.
    5. Efekt:


    [​IMG]

    Prędkość przy łączu 20 MB/S. Oczywiście czasem jest dużo mniej ale czego więcej wymagać od darmowego sposobu na płatne pobieranie :)


    Dziękuję i pozdrawiam :D
     
    15 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kamilo87

    Kamilo87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Bardzo fajne i przede wszystkim działa bo sprawdzałem, polecam.
     
  4. duszekx360

    duszekx360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    180
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    dobry poradanik, działa :D
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    potwierdzam, właśnie pobieram darksiders 2 na full łączu :D
     
  6. duszekx360

    duszekx360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    180
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    ja gta iv

    Wysłane z mojego Gio za pomocą Tapatalk 2 !
     
  7. Dobo

    Dobo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce
    Spoko. Dzięki za info.

    Wysyłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk 2
     
  8. duszekx360

    duszekx360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    180
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    a mam takie pytanie jezeli bym wlaczyl 6 partow na raz to preskosc bedzie max ?

    Wysłane z mojego Gio za pomocą Tapatalk 2 !
     
  9. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Bedzie, ale nie na tej zasadzie że masz np 2mb internet i każdy part będzie ściągać sie z prędkością 2mb tylko łącze się podzieli pomiedzy partami

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  10. 19Szumi10

    19Szumi10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    Generator linków premium turbobit

    Proponuję dodać jeszcze stronkę Turbobit.be - Generator linków premium!
    oraz sposób ze zmianą nazwy linku np. macie link www.turbobit.net/plik1 i zamieniacie go na www.gturbobit.net/plik1
    Pozdrawiam ;)
    Czasami możecie też znaleźć darmowe premki w necie, a najłatwiej chyba znaleźć je tutaj: Xbox 360 ISO - Premium Accounts (oczywiście trzeba kliknąć na ostatnią stronę lub przedostatnią i powinny być świeże premki :D )
     
  11. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    ja tam kupilem konto premium za 5 zl i nie musze sie bawic w zadne dziwactwa
     
  12. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    A jakie to dziwactwo? Kopiujesz linki i pobierasz wszystkie naraz. Ty kupileś. My mamy za darmo :)
     
  13. duszekx360

    duszekx360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    180
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    kazdy radzi sobie na swoj sposob :D

    Wysłane z mojego Gio za pomocą Tapatalk 2 !
     
  14. SnakeKRK

    SnakeKRK Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KRK
  15. Kniaziu

    Kniaziu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    dzięki
     
  16. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Gdybym mieszkał w pobliżu Wrocławia, wręczyłbym Ci kratę Twoich ulubionych browarów, niestety mieszkam troszkę dalej i jedyne co mogę zrobić to podarować Tobie wirtualnie piwo! Wielkie dzięki! Naprawdę się przydało, do pościągania kilku starych gier, których nie można dostać na torrentach! ; )
     
  17. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Super, właśnie ściągam kilka starszych gierek bo tak jak kolega wyżej mówi na torrentach to słabo z nimi jest. Rep+
     
  18. banannba12

    banannba12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    153
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    super motyw ! ciekawe czy skonczy sie ten patent kiedys ; <

    WIE KTOS MOZE CZEMU KIEDY SCIAGAM PLIKI TO PO JAKIMS CZASIE WYSKAKUJE NIEZNANY BLAD SIECI I POBIERANIE SIE ANULUJE, SCIAGAM SLEEPING DOGS OD SWAG (GOOGLE CHROME) ? (sory za capsa)
     
  19. Dobo

    Dobo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce
    Prawdopodobnie twój antyvir wykrywa go jako wirusa. Przynajmniej ja tak miałem jak pobierałem jedną rzecz :]
     
    1 osoba to lubi.
  20. BE_Mroku_256

    BE_Mroku_256 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2012
    Posty:
    192
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Posiadacz PS4 i XONE
  21. Sanrajs

    Sanrajs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    340
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Olsztyn
    Ogromne dzięki, gdybym miał możliwość to postawiłbym Ci browara :D nie byle jakiego tylko zimnego lecha prosto z lodówki! :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum