1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Darmowy gold 48h za free

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Boll, Maj 10, 2013.

  1. Boll

    Boll Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2013
    Posty:
    213
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zduńska Wola
    Witam, mam problem gdyż nie działa mi taki sposób na zrobienie darmowego 48H gold. Prosiłbym osoby które , mogą mi dać pare kodów na 48H na priv. Dzięki za kody będe rozdawał " przydatne " ale osobom które mi dadza kody , oczywiście kod na priv, a na forum w temacie piszesz że przesłałeś .

    Dzięki i Pozdro

    -=SETH=- // Nie ma opcji żeby nie działało, postępuj dobrze według poradnika. Na forum było pisane setki razy, że nie ma zakładania tematów z prośbami o kody 48 TRIAL
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. luras

    luras Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Świdnica
    Jak dla mnie za ciężki temat do ogarnięcia:-D
     
  4. fernando90

    fernando90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    109
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    SNC
    Dlaczego nie działa? Jest jakaś konkretna przyczyna?
     
    1 osoba to lubi.
  5. Boll

    Boll Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2013
    Posty:
    213
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zduńska Wola
    wszystko robię tak jak na tutorialach, ale gdy włączam grę i wyswietla się komunikat, klikam ok, czekam chwilę, u innych wyswietla się kolejna strona, u mnie wyswietla się kolejny błąd i wywala do początkowego ekranu, i znowu klikam start... nie mam pojęcia czemu to nie działa.To jest sposób z japońskim kontem i grą.
     
  6. nitros5

    nitros5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włoszczowa
    region zmieniony na japoński? wyczyść pamięć cache
     
Wczytywanie...

Poleć forum