1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Darmowy Gold

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez KOREKQ, Maj 13, 2011.

  1. KOREKQ

    KOREKQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków-Tarnów
    Witam , Kupiłem konsole : http://xboxforum.pl/konsoli-f23/niezrozumialy-napis-na-slimie-90775.html
    xBOX 360 SLIM KINECT READY 4GB + PAD kraków (1576858150) - Aukcje internetowe Allegro

    I słyszałem że jest Darmowy Gold .. chyba można miec 3 konta :) jakoś tak ?

    Mam takie pytanie jak sprawdzic czy na tej konsoli mogę mieć golda ??

    W ogóle jest to możliwe na konsole z 2010r. i ona jest z Wystawy gDZIES W EU :) ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Wcisnij srodkowy przycisk i dolacz do xbox live
     
  4. KOREKQ

    KOREKQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków-Tarnów
    No tak ale mam już teraz konto założone przez neta i jest to darmowe :( ...

    A możliwe że już wykorzystali te konta ? na wystawie ?
     
  5. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Jak Ci sie skonczy to zakladasz nastepne i tak 3 razy
     
  6. KOREKQ

    KOREKQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków-Tarnów
    ale mogę jakoś sprawdzić czy są już wykorzystane te 3 konta ?
     
  7. KOREKQ

    KOREKQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków-Tarnów
    Dzięki ci mam Gold'a :)

    nick : korekgood
     
  8. KOREKQ

    KOREKQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków-Tarnów
    Jeszcze jedno pytanie są jakieś dema teraz na multi ??

    chodzi o to czy są jakieś gry "Demo" gdzie można grać multi ?
     
  9. akAbialyMurzyn

    akAbialyMurzyn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    OstrZ
  10. KOREKQ

    KOREKQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków-Tarnów
    Dzięki , tylko możesz mnie naprowadzić dokładnie skąd mam sciagnąc >demo > battlefield ??

    A przypadkiem nie muszę mieć punktów ?
     
  11. o$ka

    o$ka Banned

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie musisz, demka sa darmowe
     
  12. KOREKQ

    KOREKQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków-Tarnów
    Sorry juz mam :)
     
  13. KOREKQ

    KOREKQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków-Tarnów
    Ok , trochę przeciągne ten temat .. są jeszcze jakieś multi której mogę sciagnac za darmo ? :)

    Chyba ze jest taki temat to prosze o odesłanie.
     
  14. przemo55

    przemo55 Banned

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    153
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Split second był multi ale nie wiem czy jeszcze działa
     
  15. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Jak nie masz przerobki to kup sobie od kogos konta z grami za 10-20 zl i bedziesz mial w co grac, a nie w denne demka.
     
  16. KOREKQ

    KOREKQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków-Tarnów
    Mam nieprzerobioną ;)

    Slima da się przerobić ?
     
  17. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Tak da się przerobić, ale ja bym się wstrzymał z przeróbką bo od 19 maja wychodzi nowa aktualizacja od MS :)
     
  18. KOREKQ

    KOREKQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków-Tarnów
    I tak nie mam zamiaru przerabiac , zrobie jak radzi @bgszef! i tyle :)

    ps. Tak sie tylko pytałem ;D
     
  19. akAbialyMurzyn

    akAbialyMurzyn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    OstrZ
    Crysis 2 masz jeszcze demo ale nie wiecz czy serwery jeszcze dzialają :/
     
  20. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Serwery już od dnia premiery pełnej wersji nie działają .
     
  21. kajoj53

    kajoj53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak ja usunę stare konto i zrobię nowe to nie dostaje Golda :(
     
Wczytywanie...

Poleć forum