1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Darmowy Pad

Temat na forum 'Artykuły' rozpoczęty przez Degno, Styczeń 16, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Degno

    Degno Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka
    Czytałem wątek od darmowym padzie od MS. Ostatnie posty były dość dawno. Mam więc pytanie. Czy ktoś dzwonił ostatnio dzwonił po pada do MS?? Czy dają czarny czy tylko biały??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Barteek10

    Barteek10 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Teraz musisz wysłać im "uszkodzonego" pada żeby otrzymać drugiego :|
     
  4. rancid

    rancid Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zator
    Lepiej poczekajmy do końca realizacji zgłoszenia :p
     
  5. Kabosh

    Kabosh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2008
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Słupsk
    tez jestem ciekaw tego jak to jest :p
     
  6. mrpop

    mrpop Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Witam....

    Właśnie wczoraj dostałem pada...trwało to jakieś może 10 dni to flatego , że pocztą wysyłają...
     
  7. pauleta150150

    pauleta150150 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    K-ce (EPKT)
    Hmm ciekawe, a wymagają jakiś informacji na temat konsoli np. (kod seryjny itp.) i czy dzwoniłeś na zwyczajną infolinię czy miałeś jakiś inny numer. a i czy kolo pytał się czy masz przerobioną :p ??
     
  8. Pabis

    Pabis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pisz
    Przerobiona !? dobry jestes i co pewnie Ty bys im powiedzial ze masz przerobiona ;>?:) a tak o kod seryjny sie pytaja ( kolega napisal wyzej "Potem musisz podac swoje dane, numer seryjny konsoli adres email." :)
     
  9. MTTy2k

    MTTy2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Sposób działa, zasada jest taka, że dzwonisz i mówisz bajkę o zepsutym padzie, ona rejestruje twoją konsole (przy okazji gwarancję) chyba, że wcześniej rejestrowałeś i mówi że za pierwszym razem akcesorium wysyłają od razu, jeśli będę miał podobnym problem w przyszłości przed otrzymaniem pada będę musiał wysłać im zepsutego. Jednym słowem można dzwonić :)
     
  10. Becuś

    Becuś Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    286
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A ja mam może trochę głupie pytanie ale jeśli konsola nie jest z Polski to też Ci wyślą? I gdzie jest ten kod seryjny? na konsoli gdzieś czy w papierach?
     
  11. rancid

    rancid Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zator
    Wyślą ci na pewno. A kod seryjny jest tutaj za tą zaślepką

    [​IMG]
     
  12. MTTy2k

    MTTy2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Zadzwoń i zapytaj, a serial number masz podany z tyłu konsolki na tej białej naklejce.
     
  13. Becuś

    Becuś Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    286
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A numer telefonu i godziny kiedy można dzwonić są takie same jak podane w inny temacie o darmowym padzie?
     
  14. MTTy2k

    MTTy2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Tak, a jak się dodzwonisz to musisz wcisnąć 2, i trochę sobie posłuchać zanim zgłosi się konsultant.
     
  15. Becuś

    Becuś Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    286
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ok spróbuję w poniedziałek.
    Naciskam 2 i jak ktoś się odezwie to od razu nawijać, że mi pad nie działa czy najpierw, że chce zarejestrować konsole czy coś?
     
  16. Draxo

    Draxo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak sprawdzić czy konsola była już zarejestrowana ?
     
  17. Becuś

    Becuś Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    286
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Chyba tylko jeśli zadzwonisz i się spytasz, bo tak to za bardzo nie ma jak chyba.
    A czy ten pad jest bezprzewodowy?
     
  18. Uruk

    Uruk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2008
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    جحيم
    Teraz wszystkie pady są bezprzewodowe.
     
  19. Becuś

    Becuś Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    286
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  20. Degno

    Degno Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dają czarny czy biały??
     
  21. MiQ

    MiQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak ja dzwoniłem to czarnego nie chcieli dać jedynie jak masz wersje Elite.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum