1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Darmowy trial.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez 5HOOGUN, Marzec 18, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    Kupiłem nowego klocka i na konsoli mam mieć 3 miechy darmowego triala, zalogowałem się do mojego profilu z dysku twardego ale ono już ma skonfigurowane Live i kiedyś miało golda. Co zrobić aby na tym koncie odpalić tego darmowego triala?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Michał01

    Michał01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    161
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Do tego konta nie dodasz triala, musisz kupić zdrapke przedłużającą albo założyć nowe konto na konsoli
     
  4. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    Ku*** na pewno nie ma żadnego obejścia? jak np nowe Live ID etc? Bo bez sensu będzie mi grać w BC2 na jednym profilu skoro na drugim później nie będę miał żadnych osiągnięć i lvl na multi..

    PS: Czy są takie zdrapki w Media Markt? Czy tylko allegro?
     
  5. bzyczq

    bzyczq Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    306
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    spróbuj zmienić maila na koncie :D może pomoże :) w końcu ktoś bedzie testował i może, że znajdzie rozwiązanie ;)
     
  6. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    Trochę za proste to by było, przydało by się raczej zrobić tak żeby profil na konsoli nie miał nic wspólnego z xbl i żeby trzeba było od nowa konfigurować połączenie.
     
  7. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    trzeba raczej odzyskać profil w usłudze xbox live
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie da się. Musisz założyć nowe konto
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum