1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dasboard oraz radiator CPU

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Johny8564, Styczeń 26, 2012.

  1. Johny8564

    Johny8564 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2011
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Siema.Okazało sie że mój xbox jest przerobiony.Ale postanowiłem zainstalować nowszego dasha.Na przeróbce mi nie zależy więc mogę ją stracić.Czy jak odpale aktualizacje z pendriva to instalacja się nie zawiesi?Wolę grać na oryginałach a przeróbka mi nie potrzebna.A i jeszcze jedno.Czy jak wymienie radiator ten z CPU na ten z Jaspera to musze zakładać tunel powietrza.Moja konsola to Xenon.Za pomoc bardzo dziękuję.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    moze sie zwiesic jak miales wymieniony naped a tunel zaloz jak masz
     
  4. Johny8564

    Johny8564 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2011
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Właśnie nie wiem czy napęd mialem wymieniany.Można jakoś tą przeróbkę usunąc.
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    powinien byc hitaachi albo samsung mozesz wgrac poprostu oryginalne fw do napedu ale zeby pograc w nowe gry i tak bedziesz musial dasha nowego miec minimalnie 599
     
  6. Johny8564

    Johny8564 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2011
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A ja mam napęd benq.A jakos inaczej można usunąć?
     
Wczytywanie...

Poleć forum