1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dash 12625 - rozwianie wątpliwosci

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez cinek_zlo, Kwiecień 30, 2011.

  1. cinek_zlo

    cinek_zlo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    Witam. Ostatnio wyszedł nowy dasz. Otóż przeczytałem już mnóstwo tematów i każdy mówi inaczej: blokuje gry AP 25, blokuje starsze gry, kasuje przeróbkę napędu., i już się z tym pogubiłem. Mam Xtreme 1.6 i czy jak wgram tego dasha to będą mi działały wszystkie gry czy coś mi zablokuje, "oflaguje" mi konsole? Czy lepiej zainwestować w LT? Proszę o pomoc bo się pogubiłem :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ten dash blokuje jedynie gry z ap25, czyli assasyna brotherhooda, halo reach, cod mw2, codbo, fable 3, nfs hp. Poczekaj na nowe LT bo cos sie szykuje w nowym dashu chyba.
     
  4. Gerrard845

    Gerrard845 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    w nowym dashu blokuje gry bez AP 2.5 oraz flas***e napęd do stanu oryginalnego, poczeaj na LT 2.0
     
  5. stiw1

    stiw1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak myślisz kiedy można się go spodziewać tego lt 2,0
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  7. Gerrard845

    Gerrard845 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja mówie o Beta a kolega nademną o tym oficjalnym :p
    Jak myślisz opeael, kiedy dostaniemy LT 2.0?
     
  8. kamiIeqPL

    kamiIeqPL Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2011
    Posty:
    114
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To jak?

    Jak teraz zainstaluję najnowszego dasha, a potem dam konsolę do przeróbki to normalnie będą gry śmigały takie jak: Homefront, Crysis 2, Virtua Tennis 4 ?
     
  9. Gerrard845

    Gerrard845 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Najpierw lepiej chyba LT+ a pozniej dash.
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    co masz na myśli mowiąc najnowszy???

    bo jesli zainstalujesz dash z gry np crysis 2 i dasz do przeróbki to pograsz we wszystko.....
    ale jeśli zainstalujesz najnowszy beta dash to to kasuje przeróbkę i w nic nie pograsz i nie przerobisz prędko bo on zmienia klucz na 000000000000000
     
  11. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Przecież i tak da się wydobyć klucz wystarczy zmienić jakieś pola w HexEditorze
     
  12. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A ten beta dash to flas***e wszystkie napędy czy jakieś konkretne ? Pytam bo w jednym miejscu piszą tak, a w drugim inaczej. (Ciekawe czy mój samsung przeżyje :p)
     
  13. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5419
    Polubienia:
    1656
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Temat powinien pójść do kasacji. Bo zamiast rozmawiać o dashu który znajduje się na płycie z Crysis 2 (i innych gier). To dyskutujecie na temat beta dasha.
    Osoba rozpoczynająca w ogóle dyskusje na temat bety pewnie nawet nie spojrzała o co chodzi w tym temacie.
     
  14. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    do kosza bo jak juz dash wyjdzie to mozemy pisać co blokuje naet został przesunięty z 6 maja na bliżej nieokreśloną datę więc bawimy sie póki możemy
     
  15. xpress

    xpress Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a ja jeszcze mam takie pytanko: mam tego nowego dasha i lt+ wszystkie nowe gry mi chodza i wgl ale nie chodzi mi COD:BO(wiem ten dash blokuje 3 gry) ale moje pytanie brzmi co zrobić żeby ten COD:BO dzialal(wiem trzeba wgrac ap2.5 czy cos takiego) ale prosze o dokladny opis co trzeba zrobić. Niektórzy piszą że angielska wersja pójdzie czy coś takiego.
     
  16. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  17. pawlik835

    pawlik835 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 12, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Ja mam taki oto problem z nowym dashem 2.0.12625.0 a mianowicie posiadam konsolę z przeróbką lt+ napędem BenQ Philips & Lite-on nie wiem dokładnie który ponieważ nie rozbierałem i nie patrzyłem na oznaczenia kolorów.
    Gry takie jak crisis 2, mortal kombat najnowszy , dirt 3, mafia 2 i wiele innych chodzą bez problemowo. Jednak nie chodzi dla mnie NFS HP, COD BO (u kumpla chodził), MMA, Undisputed. Czym to może być spowodowane nowym dashem?
    Jeżeli tak to co w tym przypadku najlepiej zrobić? Można wegrać starszy dash?
     
Wczytywanie...

Poleć forum