1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

DASH 13599 bez avatarów można aktualizować ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez siwytw, Październik 5, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. siwytw

    siwytw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    WITAM!
    Obecnie jest spory zamęt z tymi zabezpieczeniami aktualizacjami itp dlatego potrzebuję pilnej rady fachowców..
    dziś oddałem konsole do wgrania LT 2.0 wgrali mi również dasha najnowszego 13599 ale jak się okazuje bez avatarów w związku z czym kinect nie działa.. co w tej sytuacji mogę zrobić ? czy mogę wgrać aktualizację na penie z MS ? czy nie zablokuje mi to konsoli lub nie cofnie przeróbki ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Krochmal

    Krochmal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. siwytw

    siwytw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    imo???? co to znaczy ? nie cofnie czy cofnie ? mogę jak wkładam płyte z nba 2012 pyta o aktualizację mimo że mam dash 13955 mogę wybrać tak ?
     
  5. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  6. siwytw

    siwytw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    "nie powinno" jest trochę mało przekonujące ;/
     
  7. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Pewno cofnie. 13599 jest najnowszym dashem. Skoro któraś gra chce aktualizacji to trzeba jej wykonać.
     
  8. siwytw

    siwytw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok podjąłem ryzyko aktualizowałem z płytki NBA i wszystko śmiga wyczytałem że jeśli ma się dasha min 1349 nie cofa przeróbek aktualizacja i faktycznie nie cofneło
     
  9. kondziu16

    kondziu16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2011
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    I M O nie
    n y p
    - - i
    - - n
    - - i
    - - o
    - - n
     
  10. Mar66

    Mar66 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam pytanie mam xboxa falcon w xboxie siedział orginalny naped hitachi tera mam liteona lt+2.0 i dasha 2.0.13599.0 chce uruchomić nowego batmana arkan city ale musze zaktualizować konsole do nowszego dasha czy jak wgran tego dasha nowego z pena płyty czy wyskoczy mi bład aktualizacji jak mam inny napęd i czy skasuje mi lt jak miałem wcześniej hitachi 79 ?? czy moge spokojnie zaktualizowac do nowego dasha prosze o odpowiedz dzięki i pozdrawiam
     
  11. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala

    Batman dziala na tym dashu co masz
     
  12. Mar66

    Mar66 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie działa bo wyskakuje zeby zaktualizować dashaa dasha mam 2.0.13599.0 tak samo jest z nowym F1 tam tez jest aktualizacja
     
  13. jagodasoft

    jagodasoft Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    update

    jeśli masz lt+2.0 to z tad pobieraj http://www.xbox.com/system-update-usb przed chwila aktualizowałem i spoko nic sie nie stało.Pozdrawiam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum