1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dash 13599 i najnowszy LT

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez HaveNiceDay, Październik 20, 2011.

  1. HaveNiceDay

    HaveNiceDay Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hey!

    Mam problem z jedną konsolą. Oddałem ją do przeróbki na najnowszy iXtreme (jak mniemam wgrany został 2.0).
    Od tamtego czasu wszelkie gry przestały działać. Oryginalne jak i nieoryginalne upominają się o nowy dash (teraz wgrany jest 13599).

    W związku z tym że M$ co chwile coś mataczy, mam spokojnie dograć najnowszy update (13604) i wszystko powinno wtedy działać, czy coś się zje*ało i aktualizacja nie pomorze ?

    Pozdrawiam ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    napisz trochę jaśnie, oddałeś do przeróbki na lt 2.0 i gry konsola juz miała grane te lt wszystkie gry przestały działać??
     
  4. SmiechU95

    SmiechU95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli po aktualizacji dasha i wgraniu lt+ 2.0 woła Ci o aktualizacje przy włączaniu gry, aktualizuj i powinno być ok. Sam tak miałem, gdy po przeróbce wkładałem Fife 12 wołało o aktualizacje, aktualizowałem i po kłopocie. ; )
     
  5. neo937

    neo937 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    713
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pewnie miałeś starego dasha i podczas aktualizacji ixtreme, nie zaktualizowali dasha. Wgraj 13604 i powinno być ok.
     
Wczytywanie...

Poleć forum