1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dash 13604, LT 2.0, Liteon - czy można coś z tym zrobić?

Temat na forum 'Dash' rozpoczęty przez gulon, Styczeń 10, 2012.

  1. gulon

    gulon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Siema.
    Tysiące postów, a mało konkretów.
    Niech mi ktoś odpowie jak i pewnie wielu innym będącym w mojej sytuacji.

    Jak mam dasha 13604, LT 2.0 i napęd Liteon, a do tego normalną nagrywarkę w kompie to czy mogę coś zrobić żeby grać we wszystkie nowości? (np. Halo reach, Fable 3) Konsola gruba arcade.

    Wiem że nie mogę cofnąć dasha żeby spróbować sposobu:
    http://xboxforum.pl/iso-f10/gry-ap-2-5-jedyna-mozliwosc-odpalenia-na-dzien-dzisiejszy-73091.html

    To zostaje mi jedynie ponowna wizyta u magika i wgranie LT 3.0?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jeśli nie ma wgranej cichej aktualizacji to jak najbardziej możesz nagrywać(nie podłączona konsola do internetu od grudnia 2011 lub nawet kilka dni wcześniej)
     
  4. gulon

    gulon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dzięki za nadzieję :) - konsola była w necie rok temu

    To żeby teraz znowu zagrać w moje ulubione halo reach co muszę zrobić jeszcze z tym obrazem?
    Próbowałem wypalić tą grę bez obróbki w abgx - nie działa.
    Próbowałem ją po takiej obróbce wypalić - też kicha.
    Coś muszę dograć do tego abgx? Mam tylko to co się zainstalowało z instalki ważącej około 8MB.

    Screen z abgx 1.0.5 (skippowalem CRC bo już wcześniej to sprawdzałem):
    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us

    To jest 21 pozycja na tej liście:
    https://spreadsheets.google.com/pub?key=0AmtrXBZ5bMbGdEZYN1JScjFnMGNncF9JSWs3VmhBNXc
     
  5. Azazel0603

    Azazel0603 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Puławy
    A inne gry z Ap25 czy XGD3 ci smigaja?
    Bo dla mnie dziwne skoro nie miales cichej aktualizacji to te gry powinny ci dzialac. Ja tez mam tego dasha 13604 i gry wypalane zwykla nagrywarka i jest OK.
    Jezeli inne z XGD3 ci nie chodza to moim zdaniem zlapales cicha aktualke jakos...
     
  6. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Na cholera się męczycie z LT 2.0 i nagrywacie XGD3, skoro pewnie już najbliższe premiery będą wymagały nowego dasha i będziecie musieli przerabiać na LT 3.0 + nagrywać raz jeszcze większą ilość gier.
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    autofix level 3, gra się nie nadaje na ixtreme 2.0
     
  8. goldphoenix

    goldphoenix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janikowo
    tez posiadam dash 13 604 i teraz chcialem nagrac wwe13 pod lt 2.0 i konsola nie byla nigdy podlonczona do neta i moje pytanko czy moge nagrac te gre chodzi mi o to czy nie usunie mi przeróbki pozdrawiam
     
  9. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Nie usunie przeróbki, ale gra cichą aktualizację.
    Poczytaj o tym. Na forum jest jeden temat temu poświęcony.

    Najlepszym rozwiązaniem byłoby wgranie najnowszego dasha a zaraz po tym LT+ v3.0.
     
Wczytywanie...

Poleć forum