1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dash 14117 i LT2.0

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez harrymason88, Marzec 28, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Witam chciałbym wgrac w/w dash(z pendrive)w tej chwili mam 13604 i pytanie czy beda dzialac mi na tym dashu gry z XGD3 czy bedzie trzeba wgrac 3.0 i na nowo nagrywac?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. remos997

    remos997 Banned Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Witonia Poland
    LT 2.0 kasuje się po wgraniu nowego dasha. Żeby pograć w XGD3 jeżeli się nie mylę potrzebny jest LT 3.0 . Kumpel ma lt 3 ale gra w gry nagrane pod lt 2.0.
     
  4. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Nie ma czegoś takiego jak gry pod LT2 czy LT3....gra to gra, a pod którą przeróbkę ją skompilujesz to już twoja sprawa.
    Po wgraniu nowego dasha 14717 (możesz nawet 14719) nic ci nie usunie przeróbki, ale wgra się cicha aktualizacja i będzie trzeba zrobić update do LT3.0...co wiąże się z wypaleniem gier od nowa, bo te nagrane pod lt2.0 nie zadziałają pod LT3.0

    Obiło mi sie o uszy, ale nie wiem czy to prawda mogło mi sie przyśnić że jest opcja dogrania topologi z pendriva ? tak żeby nie trzeba bylo nagrywać od nowa gier, ale to byś musiał się kogoś zapytać bardziej kompetentnego - ja gram na oryginałach.
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  6. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    ok dzieki za pomoc,czyli jest wyjscie z sytuacji gdybym to wgral 14717 narazie sie z tym wstrzymam a co do nowych gier ktore beda wymagac dasha 14699 lub wyzej to gdy juz zaktualizuje to wydaja caly czas TU do gier czy ma sie to tylko do starych tytułów XGD3 i juz nikt nie bedzie sie w to bawił?
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Do nowych gier (XGD3) wychodzi już coraz mniej Title Update'ów. W takim wypadku jedynym wyjściem jest wgranie LT 3.0 i nagrywanie wszystkich gier XGD3 od nowa.
     
  8. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Wszystko jasno wyjasnione wlasnie chodzi mi o ponowne nagrywanie gier XGD3(a szczególnie o je ponowne pobieranie bo nie nagrywałem ihasem)mam ich dosyc sporo trzeba sie pomalu decydowac na 3.0:)Dzieki i pozdr
     
  9. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    920
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    Nieuniknione jest przejście na LT+3.0 a jeżeli wcześniej się zdecydujesz to więcej płyt oszczędzisz (nagranych pod LT+2.0).
     
  10. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Możesz zrzucić obraz z płyty do img potem wrzucić patche ABGXem i jeszcze raz wypalić
     
  11. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Tak ale slyszalem ze gry nagrywane musiałyby być ihasem,wiec raczej odpada,co do LT3.0 to tak odkladam a jeszcze jedna płytka i tak sie zbiera to fakt:)Jesli bedzie trzeba do Maxa Payna nowego dasha to wrecz bede zmuszony i to zrobie narazie mam dosyc sporo nie ukonczonych tytułów dobrze chociaz ze XGD2 beda chulać:)
     
  12. bobek9888

    bobek9888 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Te nagrywane zwykła nagrywarka wypalały obraz w 97 % więc taki obraz jest do **** trzeba zasysać od nowa
     
  13. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Tak zgrałem imgburnem na dysk gre xgd 3 i pusciłem abgx pokazał ze obraz jest za mały
     
  14. xannder76

    xannder76 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jeszcze raz bo nowy jestem mam lt2.0 i dash 2.0.13604.0 chce zaktualizowac na nowy co wyskakuje po podpince do neta gry na lt3 i tak mi nie chodza przerabiam patchem Xbox Backup Creator wiec chce krotka odpowiedz czy mi nie zniknie przerobka i czy wszystko bedzie chodzic jak dotychczas
     
  15. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie usunie przeróbki, ale jak go wgrasz, to żeby gry XGD3 zadziałały trzeba będzie wgrywać TU.
     
  16. xannder76

    xannder76 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    TU tzn bede musial przerabiac tym paczem czy co?
     
  17. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  18. furoll

    furoll Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Opole
    Witam witam dzisiaj zrobiłem update do 14719 mam LT2,0 kinect starwars nie działa ale inne gry na kinecta tak AC revelations się uruchomiło ale gra sie zawiesiła po minucie żadnej przeróbki nie usunęło
     
  19. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  20. viktor

    viktor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2012
    Posty:
    77
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ruda Śląska
    hmm, ja mam lt2.0 i dash 14719 i nie dziala mi mass effect 3 syndicate i the darkness2 po wgranym TU z dobranym ID Media. mam Ihasa z lt max. wiec nie wiem czego to wina.. gears of ar3 dziala forza 4 dark souls

    jakie sygestie mam hitachi to lt 3 nie wgram?
     
  21. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    sugestia jedna. kup napęd benq albo liteon wgraj lt3 i będzie smigać :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum