1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

DASH 14119 i LT + 2.0 Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ManiGT, Kwiecień 7, 2012.

  1. ManiGT

    ManiGT Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Byłem u Kolegi z mojim wypalonym NFS RUN u niego śmiaga jak poje**** u mnie jest napisane "Uruchom grę" wgrywałem TU chociaż niewiem za bardzo czy dobrze bo wiem ze trzeba zresetować Konsolkę No i Proszę o POMOC MIAŁ KTOŚ Z WAS TAK Poradziliście sobie z tym ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Gra jest przygotowana pod jakie LT? Wgrałeś TU pod odpowiednie Media ID gry?
     
  4. ManiGT

    ManiGT Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak mam odpowiednie TU pod 2B5094C0 tak mi pokazał ABGX Gra nagrana odpowiednio pod LT + 2.0 Działa u kolegi bo grałem wczoraj tylko on ma starszy deshboard : C i u niego nawet TU nie było potrzebne A u mnie niedziała może to wina złego TU ale niewiem sąd Brac dobre Tu JA brałem TU z XBOX 360 Update Center
     
  5. ManiGT

    ManiGT Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mój dash to 14719 pomyliłem się :C
     
  6. ManiGT

    ManiGT Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jest możliwość DOGRANIA TOPOLOGI do DVD ?
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    "Topologię" wgrywa się pod LT 3.0. Inne gry XGD3 u Ciebie działają? Jaki masz napęd w konsoli?
     
  8. ManiGT

    ManiGT Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam Hitachi 79 właśnie żadna gra XGD3 nie działa za to wszystkie gry XGD2 działają normalnie : C
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  10. ManiGT

    ManiGT Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No ale to chore musze wypalać tym śmiesznym napędem ? Niema innego sposoby takiego zeby nie kupować nowego napędu ?
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie. Gdyby był, to bym go zamieścił.
     
Wczytywanie...

Poleć forum