1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dash 14669 i lt 3.0 problem z grami xgd2.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez patol965, Styczeń 15, 2012.

  1. patol965

    patol965 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam ostatnio wgralem sobie dasha 14699 i lt 3.0. Nie czytalem wczesniej ze trzeba patchowac gry z xgd3.Lecz teraz wiem co robic grami posiadajacymi xgd3. Lecz problem w tym ze gry z xgd2 mi nie chodza. czy trzeba je takze przepuscic przez abgx 1.0.6 i beda chodzic? Gry zawsze nagrywalem swoja zwykla nagrywarka i wszystko smigalo bez problemu . nigdy nie instalowalem gier na dysku. Czy beda mi gry z xgd3 nagrane zwykla nagrywarka chodzily bez instalacji normalnie? Chcialem sprawdzic starsze gry czy chodza. Stary flashpoint sie odpalil a np ufc 2009 nie. Prosze powiedzcie co trzeba zrobic z grami z gxd2. Przejrzalem wiele tematow ale nie znalazlem konkretnej odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. vMjuzik

    vMjuzik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Podlaczam sie do pytania - czy aby na LT 3.0 działały gry z xgd2 jak np. The Saboteur :D trzeba je przez 1.0.6 przepuscic i jeszcze raz nagrac ?
     
  4. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Jeśli mają AP2.5 to trzeba patchować, bo nie będą działać.
     
  5. patol965

    patol965 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no dobra , gry z ap 25 nie dzialaja , ale wlozylem ufc i pisalo nieobslugiwany format plyty czy cos...;/
     
  6. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Sprawdź ten obraz w abgx. Może ma jakieś błędy crt albo coś podobnego:p abgx wie najlepiej co ma z nim zrobić;-)

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  7. patol965

    patol965 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no ale na lt 2.0 i dashu 13604 dziala bez zarzutu. jak przypuszczam gry z ap wyszly dopiero od fable 3. mam starsze gry u takze nie chodza a nie maja ap25;/
     
  8. vMjuzik

    vMjuzik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    gry z ap 25 zaczely sie juz od MW 2.
     
  9. patol965

    patol965 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no ale ufc bylo przed mw2 wiec chyba nie powinno byc problemu. i gry mam patchowac tak jak z xgd3?
     
  10. vMjuzik

    vMjuzik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja jak cos nie dziala to aby naprawic pat****e w Abgxie i ... działa :D
     
  11. patol965

    patol965 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    haha dobra to gry z xgd2 tez przpuszcze przez abgx i moze pojdzie;d
     
  12. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Ja przepuszczam wszystkie gry przed nagraniem, nigdy nie wiadomo czy coś się źle nie ściągneło.
     
  13. roxx66@o2.pl

    roxx66@o2.pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gry XDG2 musisz przepuscic przez ABX360 1.0.6 po wypaleniu beda dzialaly

    mam LT 3.0 + 13.604 dash nagralem w ten sposob Fear 2 i smiga az milo : )
     
Wczytywanie...

Poleć forum