1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dash 14699 i LT+ 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez grzes0007, Marzec 28, 2012.

  1. grzes0007

    grzes0007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zaktualizowałem właśnie konsole z LT 2.0 na 3.0. i dasha do 14699. Wypaliłem grę przygotowaną (z injekcją pod LT 3.0)
    i nie działa.. nie widzi płyty..reasumując , czy można na dashu 14699 wrócić do LT 2.0 ..z góry dziękuję za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    skanowałeś gry abgx 360 z ustawieniem autofix level 3? da się wrócić ale gry co miałeś z lt 2.0 nie będą śmigać na lt 3.0 xgd3 się tyczy tylko i na odwrót
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeśli nagrałeś jak w poradniku, to źle wgrałeś LT.
     
  5. grzes0007

    grzes0007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Rozumiem że mogę nagrywać na zwykłej nagrywarce , jak nie chcę instalować na dysku..??
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak
     
  7. grzes0007

    grzes0007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam zainstalowanego abgx 1.0.6 , ale on pokazuje że to 1.0.2 , czy to normalne...?
    Przeczytałem poradnik i znalazłem jedną opcję w IMGburn , której nie miałem zaznaczonej : Perform OPC before write.
    A odnośnie tego LT 3.0 , może być źle wgrany.?? stare gry bez xgd2 i xgd3 śmigają.....??
     
  8. kubakubak11

    kubakubak11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jest to wersja 1.0.6 tylko pokazuje 1.0.2 w trakcie sprawdzania obrazu masz napisane jaka to jest wersja abgx
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    1.0.2 to wersja skórki. Jeśli stare gry działają, to z LT jest wszystko w porządku. Instalowałeś tą grę na dysku?
     
Wczytywanie...

Poleć forum