1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dash 14699 na USB

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez burik, Marzec 17, 2012.

  1. burik

    burik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam skąd można pobrać dash'a 14699 bo teraz wszędzie 14719 :culpability:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wpisujesz w google 'dashboard 14699 download' i masz.
     
  6. burik

    burik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bo podobno przy 14719 trzeba inaczej wypalać płyty ;)
     
  7. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    Prędzej czy później będziesz musiał posiadać nowszy dash więc od razu proponuje aktualizacje na ixtreme 3.0 :)
     
  8. burik

    burik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    LT 3.0 już mam ;)
     
  9. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    w takim razie spokojnie wrzucaj 719.

    Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    To jest moja wypowiedź. Pisałem ci, żebyś nie wgrywał nowego Dash'a przy LT 2.0, bo wtedy musiałbyś dogrywać TU do każdej gry XGD3 z osobna. Mając LT 3.0, możesz śmiało aktualizować.
     
Wczytywanie...

Poleć forum