1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dash 15574

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mleczu11, Sierpień 11, 2012.

  1. mleczu11

    mleczu11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam wszystkich!;)

    Zakupiłem xbox 360 elite, nowy, nieprzerabiany. Mam mały problem otóż dziś podłączyłem konsole do neta i pobrały mi się nowe aktualizacje.
    I mam małe pytanie czy dash'a 15574 da się przerobić??

    Z góry dzięki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Da sie, lt 3.0 jest najnowsze dla przypomnienia :D

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  4. mleczu11

    mleczu11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Po co ci lt 2.0, wgrywa sie najnowsze lt tak na logike

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  6. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Jaki masz naped?

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  7. KrZyChUelk

    KrZyChUelk Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ełk
    A po co Ci starsza przeróbka ? Wszystkie gry z LT 2.0 są kompatybilne z LT 3.0
     
    1 osoba to lubi.
  8. mleczu11

    mleczu11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pytałem tak z ciekawości. Ale można wgrać lt2?
     
  9. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Można ale to jest nieopłacalne

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  10. KrZyChUelk

    KrZyChUelk Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ełk
    Pewnie że nie opłacalne, bo zaraz będziesz leciał przerobić na LT 3.0 bo gierki nie chodzą.
     
    1 osoba to lubi.
  11. mleczu11

    mleczu11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    OK dzięki wszystkim za pomoc. Miłego dnia, a właściwie wieczoru ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum