1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dash 16197

Temat na forum 'Dash' rozpoczęty przez wafel23, Październik 24, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    Witam otóż że dziś się pojawił nowy dash to chiałbym zainiciować temat co z naszymi LT 2.0 i 3.0 usuwa przeróbke czy nie , jak się maja gry xgd3 oczywiśćie tylko i wyłącznie ten temat : oczywiście do ściągnięcia tu - http://www.xbox.com/system-update-usb no i oczywiście był bym wdzięczny jakie LT panowie :) ułatwi innym sprawe ...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pawel1902

    pawel1902 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    234
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Świętochłowice
    Wszystko działa nic nie usuwa
     
  4. tomek_ns

    tomek_ns Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Nowa Sarzyna/Rzeszów
    Był już temat dawno poruszony, poza tym dash dostępny jest już od wczoraj od rana, no ale:
    Przeróbka się nie usuwa. Działa LT2 i 3.
    Można grać na Live.
    Obsługuje pendrive 32GB.
    Dodano Internet Explorer - działa tylko z kontem GOLD
    Usunięto Facebooka.

    I nie kumam dalej pytania.... jakie LT? Najnowsze = najbezpieczniejsze, odporne (jak na razie) na patche MS. c4eva nie pisze nowych firmware z nudów...
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    chodzi o to że nie wszyscy testowali itp a LT wiadomo nie wszyscy maja 3.0 , dlatego taki temat i wiecej informacji w jednym dziale tym nie będzie może innych tematów jak to tyczyło sie np Fify 13 :) a że wczoraj się pojawił hmm możliwe ja nie widziałem więc dziś dopiero sprawdziłem ... a dasha wczoraj nie było na oficjalnej stronie nie chodzi mi o LIVE
     
  6. hoody

    hoody Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy trik z mp3 nadal dziala?
     
  7. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Dziala ale na xgd 3 z civ nie.
     
  8. hoody

    hoody Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jakie gry maja tego civ, i czy na dashu 15... tez ten trik juz na te gry nie dzialal
     
  9. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Dirt showdown,fifa13,dogma,forza 4. Na zadnym dashu mp3fix na civ nie dziala ale ihas owszem.
     
  10. hoody

    hoody Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki za odpowiedz ale ja mam fife 13 zwykla nagrywarka i mi smiga. moze to tylko fuks ale tak jest :)
     
  11. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Tryb kariery tez?
     
  12. hoody

    hoody Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    powiem ci ze nie sprawdzalem bo ja tylko w fife to z kumplami szybkie mecze ;-) ale jak bede mial czas w weekend to sprawdze i dam znac.
     
  13. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Szybkie dzialaja problem jest jak chcesz grac karriere.
     
  14. hoody

    hoody Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a i tak apropo forzy tez mi dzialala ale dopiro jak wylonczylem muzyke w grze.
     
  15. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Forza 4 30min i sie wylaczy ,horizon nie ma civ.
     
  16. hoody

    hoody Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak mi robilo jak mialem muze zalonczona, jak wylonczylem bylo oki. moze to tylko przypadek ale tak bylo.
     
  17. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    panowie to nie tematy tego tutaj fifa13 ma osobny dział
     
  18. borciuh

    borciuh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pabianice
    Słuchajcie, po aktualizacji do 16197 (robiłem ją poprzez live'a) przestały działać mi gry xgd3, raz tylko włączyła się forza 4 na ok 20min i wyskakuje komunikat "płyta nie obsługiwana" ja i przy każdej próbie włączenia jakiejkolwiek gry xgd3, formatowałem już dysk, czyściłem cash, aktualizowałem raz jeszcze i nic.. lt 2.0 (starsze gry działają)
     
  19. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    wrzuć do napędu LT+3.0 i problem rozwiąże się sam..
     
  20. J4nk13L

    J4nk13L Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ja zrobiłem aktualizację przez USB i Forza Horizon nie ruszyła już :) ale ponowne wgranie LT+ 3.0 i śmiga znowu dobrze
     
  21. borciuh

    borciuh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pabianice
    Już działa, zrobiłem Title update z pendriva i śmiga :)

    -----------------------------

    A gdybym wrzucił LT;3.0 to gry nagrane pod lt2.0 będą działać czy wszystkie xgd3 od nowa nagrywać?
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum