1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dash 16203 i LT 2.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez michal833, Maj 26, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. michal833

    michal833 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Siemanko mam problem z moim xboxem, posiadam dash 16203 i lt 2.0 zrobilem aktualke z pena bo chce grac przez xbox live ( nie boje sie bana ) i gry xgd3 przestaly mi dzialac , nie wiadomo czemu, odlaczylem sie od neta i zgralem najstarsze tu do fify 13 i dalej nie dziala, czyscilem cache... Nic nie pomaga , co robic ??? Niedlugo przerabiam na lt 3.0 a do tego czasu chcialbym pograc w fife. Prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    trick mp3 jesli nagrywane byly zwykla nagrywarka tyczy sie to gier xgd3 tylko , xgd2 smigaja normalnie - jesli gry byly nagrane ihasem bez tricku a jesli nic juz nie pomoze to lt 3.0
     
  4. michal833

    michal833 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    trick mp3 tez nie dziala, ihasem nagrywane
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    To flash'uj na LT 3.0
     
  6. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    no to nie wiem różne informacje są jedym działa innym nie , moim zdaniem dziwna sprawa , ja posiadam LT 2.0 i ihasa i jest wszystko OK (konsola nie podlaczona do netu) oczywiście dash zawsze najnowszy ...
     
  7. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    masz cichą aktualkę przy lt2 nie pograsz na xbox live!
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum