1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dash 16203 - po wgraniu nowego dasha niektóre xgd3 przestały działać - pomocy

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez skusza, Kwiecień 5, 2013.

  1. skusza

    skusza Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, niedawno zrobiłem aktualizację dasha do 16203 - połowa gier xdg3 przestała działać. Pojawia się komunikat o czyszczeniu płytki lub konsola zawiesza się na czarnym tle i nic się nie dzieje. Czy zna ktoś jakieś rozwiązanie tego problemu . Dodam że przed aktualizacją miałem dash 13...coś tam dalej . Konsole mam przerobioną na LT 3.0. Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. FarMer2211

    FarMer2211 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    Ją mam lt 2.0 i miałem podobnie. Przed odpaleniem gry odpal muzykę pograj z nią około 10-15 min i wylacz. Mi pomogło i mogę grać nawet z dysku.

    Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk
     
  4. skusza

    skusza Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Rozumie że chodzi o dowolną muzykę TAK ? Posłuchać przez 15 min i spróbować odpalić grę TAK ?
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    wlaczasz muzyke z pena potem uruchamiasz gre jesli sie zaladuje menu gry już mozesz muze odlaczyc z logo pada w ustawieniach i cieszyć się grą , a tak się dzieje bo pewnie nagrywasz zwykla nagrywarka nie ihasem
     
  6. skusza

    skusza Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak zgadza się nagrywam zwykłym LG. Aczkolwiek np Sniper 2 mi chodził bez problemu. Obraz gry był mniejszy niż 8.5 GB, a zaraz po aktualizacji przestał.
     
Wczytywanie...

Poleć forum