1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dash 2.0.13146.0

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez MrLazy, Czerwiec 7, 2011.

  1. MrLazy

    MrLazy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrowiec Św.
    Mam Jaspera 2009-08-11 z wersją dashboardu 2.0.13146.0. Nie wiem czemu taki, ale już taki był. Gry z AP25 mi nie chodzą. Mam LT +1.1. Jest jakaś rada, aby gry z AP25 mi chodziły?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  4. MrLazy

    MrLazy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrowiec Św.
    To ja wiem, ale jak wejdzie ten LT+ 1.9 to muszę znowu przerabiać? Wydałem 25 funtów na to żeby przerobić i nie chciałbym znowu wydawać kasy żeby przerabiać, bo już nie mam sił. Wydałem kase, a jeszcze musze sie bawić z tym. Co robić?
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  6. MrLazy

    MrLazy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrowiec Św.
    Drugi raz? Pomimo, że już przerabiałem? Nie będę wydawał drugich 25ciu funtów. To jakaś masakra jest.
     
  7. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Poproś o klucz napędu od osoby/firmy która Ci go przerabiała. Mając go i czytając forum powinieneś Już sam bezproblemowo zrobić flash.
     
Wczytywanie...

Poleć forum