1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dash 2.0.13499.0 do wyższego ! Konsekwencje ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Help, Marzec 29, 2012.

  1. Help

    Help Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich,
    chciałbym się dowiedzieć jakie będą konsekwencje "wgrania" nowego dasha zamiast właśnie 2.0.13599.0 -
    Mam przeróbkę LT 2.0.
    Nie mam nagrywarki iHas.

    Czy bd mógł grać w gry z XGD3/XGD2 bez ingerencji w topologie itp. ?
    Czy usunie mi przeróbkę ?
    Czy bd musiał zaopatrzyć się w nagrywarkę iHas ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    1. Xgd2 pojda, do XGD3 musisz wgrywac title update
    2. nie
    3 mozesz nagrywac zwykla
     
  4. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie usunie ci przeróbki tylko jak nagrywałeś czyste iso gry te nie będą działać już na dashu 14xx i musisz dogrywać topologie na lt 2.0 ,najlatwiej sobie sflashować na lt 3.0 chyba ,że masz samsunga albo hitachi. na lt 3.0 abgx360 skan robisz i nie ma tego ,że jak nagle lt 3.0 będzie wymagane znowu x razy nagrywanie tego samego z topologia na lt 3.0
     
  5. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    921
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    Jeżeli wgrasz dashboard-a np. 14699 to wraz z nim wgra ci się tzw. cicha aktualizacja... . Najlepiej wtedy będzie ci wgrać LT+3.0 a co się z nim wiąże kupić iHasa jeżeli chciałbyś grać z HDD jak nie to pozostaje granie w gry XGD3 z DVD. Przeróbka ci się nie usunie ale będziesz mógł grać tylko w gry XGD2. Wszystkie gry XGD3 będziesz musiał nagrać od nowa poprzednio przepuszczając obrazy przez ABGX 1.0.6 ten program dogrywa automatycznie Topologie do gry.
     
  6. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie ma sensu wgrywać tego dasha jak się nie ma ihas i potrzeby ,jest dosyć nie funkcjonarny ,lepiej pokończyć gry na xgd3 wgrać lt 3.0 dokupić ihas i wtedy
     
  7. Help

    Help Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuję wam bardzo za błyskawiczne odpowiedzi ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum