1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dash 2.0.13604.0 lt 2.0 i aktualizacja

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez men123452, Wrzesień 4, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. men123452

    men123452 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Jak w temacie posiadam dash 2.0.13604.0 i lt 2.0. Ostatnio bardzo mało grałem w nowości a tym razem postanowiłem zagrać sobie w sleeping dogs.Po przeczytaniu kilku postów postanowiłem nagrać tą grę za kierując się tym poradnikiem. Wszystko nagrało się chyba ok ale po włożeniu płyty i odpaleniu gry konsola chce się aktualizować. Moje pytanie jest takie co się stanie jak zaktualizuje konsole. Wiem że nie wybuchnie Nie jestem totalnym laikiem jednak dawno nie śledziłem wszystkiego i teraz trudno mi jest to ogarnąć . Proszę o pomoc. Może jest jakiś sposób żeby to ominąć czy czeka mnie przejście na LT 3.0. Dodam tylko że nie mam nagrywarki IHAS
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    aktualizuj bez problemu nic sie nie stanie lt 2.0 zostanie no i mozliwosc gry w sleeping dogs
     
  4. men123452

    men123452 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hmm a od użytkownika harrymason88 dostałem trochę inną odp "Koniecznie musisz zaktualizowac do dasha 14719 bądz 15574,przestana działac gry XGD3,ale mozesz wklepac w ust.konsoli kombinacje -X-LB-RB-X-LB-RB-X wylaczyc-wlaczyc konsole i z powrotem bedziesz mógł grac w XGD3,a jesli chodzi o gre z dysku to bedziesz miał bład o autoryzacjii dysku ale na to jest sposób wlaczasz mp3 np z pena zciszasz i wlaczasz gre,pozniej gdy gra juz sie uruchomi wylaczasz muzyke" I teraz już się zgubiłem.
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    zaktualizuj jak ci mowie najnowsz dash to 15574 (dasha sciagniesz ze strony xbox wgraj na pena), gry xgd3 beda dzialac trick mp3 tez jesli zwykla nagrywarka poczytasz moj temat zobaczysz co i jak dzial LT i nowy dash 14719
     
  6. men123452

    men123452 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
  8. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
  9. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Super stronka.

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Digiex.net ...

    Wysyłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk 2
     
  11. pawels

    pawels Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
    Witam, a ja zaktualizowałem mojego xboxa do 15574 pod lt.2.0, nagrałem sleeping dogs poprzez trancate i mimo to płyta nieobsługiwana. Obok opisu gry było napisane że chodzi pod lt 2.0 ale w komentarzach napisali że musieli przerobić obraz z lt 3.0 do lt 2.0 i dopiero poszło. Czy ja muszę zrobić to samo? Jeśli tak to proszę was o link z poradnikiem jak to zrobić. Dzięki
     
  12. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
  13. men123452

    men123452 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki wielkie za pomoc wszystko działa bez problemów. Gra nagrana na dysk, trik z mp3 i śmiga :)
    Mam teraz jeszcze jedno pytanie.
    Kolega ESLORD wkleił stronę Download | DL.console.se i tam jest sporo softów nowszych od 15574 np 2.0.9199.0. CO by dała zmiana softu własnie na taki ?
     
  14. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    niestety ten jest mega stary co swiadczy o tym liczba po kropeczce 9199 jest 4 -cyfrowy a my juz mamy 5-cyfrowy dash :) , poki co z dashem idziemy w góre ...
     
  15. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Nie da się cofnąć dasha.

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  16. xannder76

    xannder76 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witma mam lt2 idash 14.719 ale widze ze jakis nowy jest i nie ryzykowalem i sie upewniam czy po tym nowym zniknie mi przerobka?
     
  17. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    nie zniknie
     
  18. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Wątpię, żeby kiedykolwiek jeszcze flashował napędy, ta akcja miała na celu tylko wprowadzenie XGD3
     
  19. grzybek24

    grzybek24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.Ja mam taki sam problem jak załozyciel tematu mam soft lt 2.0 i dash 13604.0.Kupiłem nagrywarkę liteon ihas 124 B bo akurat stara mi padła.I pytanko.
    Czy wsadzać soft 3.0?Czy da się go wsadzić bez lutowania itp.(mam klucz napędu).Dodam że lt 2.0 flashowałem sam,dałem rade.
    Czy jak bede miał soft 3.0 to będę musiał jeszcze raz nagrywać to gry co teraz posiadam?
    Dzięki za wyrozumiałość.
     
  20. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Flas***esz po staremu, gry pod 2 nie działaja na 3 i vice versa.
     
  21. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    stare gry normalnie odpalą.Gry co mają powyżej 8 gb (xgd3) będziesz musiał ponownie wypalać pod LT+ 3.0
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum