1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dash 2.0.16537 i pare pytań ;)

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez loot2014, Grudzień 25, 2013.

  1. loot2014

    loot2014 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Witam około 2 tyg temu kupiłem xbox 360 lt 3.0 (przynajmniej tak twierdził sprzedawca) z dashem podanym w tytule. Pytania:

    1. Gdy podłączam swojego xboxa do internetu wyskakuje mi aktualizacja dasha, jak już wiem od najnowszego dasha dzieli mnie jedna aktualizacja na 16547. Czy ta aktualizacja może mi cofnąć przeróbke ?
    2. Mam parę gierek " kopiowanych" m.in. nowego assasina black flag IV i inne takie jak mow 2010, call of duty war itp. Większość gier po włożeniu ich do dysku wyskakuje komunikat "nie obsługiwana płyta" (czy coś w tym stylu). Po wysuwaniu i wsuwaniu płyty od kilku do kilkunastu razy gra wreszcie załącza (mówię tu od tych starszych gierkach mow itp.) natomiast assasin gdy już się włączy często pojawia się komunikat w trakcie gry "niemożna odczytać dysku" gra nie jest zbytnio porysowana, a więc nie powinno się to dziać. Co do kwestii wkładania do dysku i włączania się gierek może to być kwestia rozgrzania się xboxa.

    Z góry dziękuje za odpowiedzi ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KarolXV

    KarolXV Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    1 możesz pobrać nie usunie
    2 żle nagrane gry masz poradnik na forum jak nagrywać gry w dziale iso
     
  4. loot2014

    loot2014 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Ja ich nie nagrywałem tylko kupiłem widocznie muszę zmienić sprzedawce ;) A jeszcze jedno pytanie jak patrzę na gierki na torrentach to jakie wersje mam ściagać bo jestem w tym ciemny są wersje różne PAL RF XGD3 NTSC-U COMPLEX . Które najlepiej ścigać i które będą gotowe na nagranie ich od razu na płyta (jeżeli wgl. takie są)
     
  5. Semimav

    Semimav Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    148
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    PAL NTSC-U RF - to region...Ciebie interesuje tylko PAL lub RF (Region Free).
    XGD 3 - to rodzaj przerobki (do nagrania bedziesz potrzebowal ihasa lub nagrywarki kompatybilnej z burner maxem).
    Complex - to ksywka kolesia ktory zrobil zrzut gry.
     
  6. loot2014

    loot2014 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    A do XGD2 też będę potrzebował specjalnej nagrywarki żeby nagrać grę na płytkę ? I jeszcze jedno pytanie. Czy jeśli kupie sobie pendrive około 32 gb (nie więcej ) To będę mógł zrzucać sobie na niego ściągnięte gierki i w nie grać przez pena czy jest to możliwe tylko na RGH. Przypominam że odpalam gry z płyt ;)
     
  7. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    X2 każda nagrywarka, tak pen będzie pełnił funkcję dysku, choć ja doradzam kupno org. dysku, kosztuje parę zł więcej a masz 48 a nie 32GB i większą niezawodność. No chyba że masz slim'a to wtedy trzymasz save na wbudowanej pamięci flash (2,8GB) i gdy pen strzeli to wymieniasz na nowy bez utraty zapisów.


    Jak ma LT to może także odpalić ntsc, z tego co wiem to wszystkie gry na X360 sa RF :)
     
  8. loot2014

    loot2014 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Krzychu tylko mi chodzi oto czy jak ściągnę sobie jakąś gierkę na kompa i wrzucę sobie ją na pen (ponoć xbox odczytuje tylko peny max 32 gb) to czy będę mógł w nią normalnie grać ? Czy potrzebne jest jakieś formatowanie gier itp. Czy można ją tylko zainstalować na dysku i śmiało pykać ? np. pytanie do tej WYMODEROWANO czy mogę ją normalnie ściągnąć i wrzucić na pena i w nią grać ?

    PS. Co trzeba zrobić żeby gra mogła pójść z pendriva ?


    orso6// Nie wklejaj linków do torentów
     
Wczytywanie...

Poleć forum