1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dash 2.0.17150.0

Temat na forum 'Dash' rozpoczęty przez -=SETH=-, Grudzień 11, 2014.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28126
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nowa aktualizacja!
    Dash 2.0.17150.0

    LT 3.0 i Xkey działa.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Nemezis30

    Nemezis30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    258
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a kaj ta lista zmian?
     
  4. Ibra

    Ibra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    lt działa normalnie, czy coś usuwa !?
     
  5. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    W ciągu chyba niecalego tygodnia kolejny dash m$ pewnie chce latać LIVE ;D
     
  6. Lexen

    Lexen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Smialo mozesz zasysac tego dasha
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  7. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Tak jak to kiedyś pisałem, że zacznie się gonitwa między hakerami a Microsoftem tak jak jest to w PS3 i Sony jeśli chodzi o bezpłatny dostęp do usług sieciowych na przerobionych konsolach.

    Xbox 360 - nowy plugin xblse - nowy dash
    PS3 - nowe ofw - nowe cfw.
     
  8. SeriousSamPL

    SeriousSamPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Koszalinskie, Zachodniopomorskie, Poland, Poland
    O co może chodzic jezeli podczas instalacji nowego dasha wyskakuje mi bład 4099 40A3 1601 0300 C800 0036 (LT 3.0) pomocy!
     
  9. alfamaniek

    alfamaniek Banned XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    138
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Śląsk,jura krakowsko-częstochowska,okolice ;-)
    No to ja na razie sie obawiam wlaczyc konsole tez z Lt 3.0 jesli taki blad ma byc...
     
  10. pawel188

    pawel188 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2014
    Posty:
    72
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Z domu:D
    a co oni wogole zmienili w tym dashu?
     
  11. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28126
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    numerki żeby nie grali przez XBLSE
     
  12. Nemezis30

    Nemezis30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    258
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    to djpoki pewnie już płacze.
     
  13. pinox

    pinox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    G-dz
    Ja gram w XBL na lt i nic się nie dzieje.
     
  14. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    A czemu mam płakać. Wiedziałem,że tak będzie. Ciekawe komu pierwszemu ten wyścig się znudzi. Hakerom czy Microsoftowi.

    A właściwie to płaczę, bo miałem zajefajną lokatę w Skoku Wołomin, który dzisiaj niestety upadł :(
     
  15. L4mia

    L4mia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    KRK
    nie pękaj - mają skorzystać z funduszy gwarancyjnych więc pewnie odzyskasz kapitał - u mnie aktualka poszła bezboleśnie
     
  16. NORBIKO

    NORBIKO Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    warszawa
    aktualizacja dzisiaj przez pena działa
     
  17. ptok33

    ptok33 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, dopiero co zakupiłem xboxa z lt 3.0 i mam dasha z tego co mi pisze 17150.0 i żeby załozyć nowe konto musze zaktualizować konsole czy stanie sie coś z przeróbka ??? czy nie zostanie ona usunięta ?
     
  18. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Pewnie chodzi o sterowniki Kinect Tak więc aktualizację musisz zrobić
     
  19. ptok33

    ptok33 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie podczas logowania do xbox live pisze mi o nowej aktualizacji którą musze zrobić alby sie zalogować i dlatego nie wiem czy to bedzie miało jakiś wpływ na lt 3.0
     
  20. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
  21. aliens

    aliens Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja wczoraj robiłem aktualizacje na Lt 3.0 i wszystko ok..
     
Wczytywanie...

Poleć forum