1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dash a lt a granie na Live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fistik, Październik 11, 2011.

  1. fistik

    fistik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Przez ostatnią godzinę przeglądałem forum, używałem wyszukiwarki, ale nie odnalazłem jednoznacznej odpowiedzi na pytanie, które chciałbym zadać w tym wątku. Jeśli temat był a nie udało mi się go wyszukać lub go przeoczyłem z góry przepraszam i proszę o link do niego. Wracając do pytania

    Konsolę kupowałem i przerabiałem w marcu tego roku. Nie wiem jaki mam lt (nie robiłem tego sam, podczas zakupu mi od razu przerobili), ale z tego co wyczytałem prawdopodobnie 1.1. Konsoli nie podłączam do netu W OGÓLE, nie zamierzam grać na XBL. Ostatnią aktualizację dasha robiłem wraz z Crysis2 - czyli powinienem mieć 2.0.12625.0. Aktualnie najnowszy dash to 2.0.13599.0. Zakładam, że jak będę chciał odpalić gierkę, która tego dasha wymaga to konsola będzie chciała się zaktualizować tak jak to miało miejsce przy Crysis2. Czy mogę to zrobić bez konieczności wgrywania nowego firmware?

    pozdrawiam i dzięki za ew. odpowiedzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    najnowszy dash to już 2.0.13604.0 z twojego dasha 12xxx na wyższy nie obejdzie się bez usuniecia przeróbki w napędzie . wieć nie da się bez nowego lt tego zrobić .bo i tak musisz od nowa wgrać sobie lub serwis lt 2.0. plus taki że pograsz sobie gry na xgd3:)
     
  4. MuchaPolska

    MuchaPolska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    1. Aktualnie najnowszy dash to 2.0.13604.0
    2. Jak wgrasz nowego usunie Ci przeróbkę.

    edit: onix212 mnie wyprzedził :).
     
  5. fistik

    fistik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za ultraszybką odpowiedź. Mam już teraz przynajmniej jasność.
    W takim razie mam jeszcze pytanie uzupełniające: czy po aktualizacji firmware (do lt+ 2.0) mogą wystąpić jakieś problemy z grami nagranymi wcześniej czy raczej wszystko pójdzie bez problemu?
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    nie powino być problemów .tylko jak masz dash 12xxx i gry ap25 to musisz od nowa to nagrać i przed nagraniem przescanować abgx360 autofix level 3 bo z twojego obecnego dasha to nie pójdzie zakładam że wgrywasz przed flashem lub na serwisie najnowszego dasha
     
  7. fistik

    fistik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ponownie dzięki za odp. Czyli jeśli nie zależy mi na tym aby odpalić gierkę, która wymaga nowego dasha mogę sobie raczej darować aktualizację i powolutku na ile czas pozwoli dokończyć gierki, które zacząłem i dopiero ew. później przerabiać, bo tak to czekałoby mnie ponowne nagrywanie starych pozycji
     
Wczytywanie...

Poleć forum