1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dash Aktualizacja 2.0.14717.0

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez mario1500, Luty 14, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    [​IMG]

    "Just a quick heads-up to let everyone know that MS has begun rolling out a SystemUpdate that brings the dash/kernel to version 2.0.14717.0. It appears that it's being deployed in the usual staggered fashion over different regions as some have gotten it and some have not yet been prompted. No official word yet from Microsoft as to what the update is for. As always, c4eva and the team advise you to be cautious and hold off on updating until they've had a chance to analyze it."​


    Ciekawe co tym razem będzie - czyżby nowe LT
    W każdym bądź razie nie pobierać aktualizacji.




    # 'ładnie' proszę się stosować do regulaminu dodawania aktualności :)

    Aktualizacja zmienia CB konsoli

    W przypadku Falcona z 5771 na 5773 - prawdopodobnie nie gliczowalny

    kopie lt+ 3.0, topology data nie zmienione

    POTWIERDZONE INFORMACJE
    Dzięki, Alkoholik!


    # http://xboxforum.pl/aktualnosci-f9/wzor-dodawania-aktualnosci-122822.html
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. unknow1

    unknow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Quindi, in questo forum non e obbligato a scrivere in polacco? Forse la prossima volta che si avvia a spiegare che mette notizia, perche questo forum diventera un casino.

    Pisz newsy po polsku...
     
  4. kucyk3

    kucyk3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    KIELCe
    Ja już zaktualizowałem.
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    I co nadal działają wszystkie gry, czy są jakieś zabezpieczenia w tym dashu ?
     
  6. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    mój angielski nie jest na tyle dobry abym mógł się nim chwalić więc wolę podać oryginalny tekst niż coś pomieszać i wprowadzić ludzi w błąd.
    Ale przesłanie jest znane dla wszystkich posiadaczy FW w napędach - czekać na przetestowanie

    @kucyk3 - wszystko śmiga? Jakieś widoczne zmiany?
     
  7. kucyk3

    kucyk3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    KIELCe
    Mi chodzi bf3,a reszty nie sprawdzałem ale pewnie też chodzą :)

    A zmian nie zauważyłem.
     
  8. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Poczekajmy na efekty...

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  9. L4mia

    L4mia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    KRK
    pewnie nowy dash skanuje firmware skoro taki niezapowiedziany jest
     
  10. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Czyli sobie oficjalnie z live nie ściągnę demka Mass Effect heh....

    Oni zrobili to specjalnie, dlatego multi w demie będzie darmowe.
     
  11. materac48

    materac48 Banned

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Rybnik
    Albo poprawka dotycząca jakości filmów ;]
     
  12. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    co za świństwo akurat miałem sobie zaktualizować i dasha i lt a tu takie klocki:/
     
  13. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Zaufany użytkownik xbox360iso pisze, że...
    Jak przebrne przez cały temat to zamieszcze więcej info (jak będzie trzeba)
    Możliwe, że to przygotowania przed nowymi apps'ami :p
    Po obiedzie robie update bo będe chciał pograć w multi :)

    Z Xkey też podobno jest wszystko OK :)

    ...ale jak ktoś się boi to na razie zalecam poczekać z aktualizacją na oficialne info od c4eva żeby później nie było płaczu i pretensji do mnie :D

     
  14. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    też czytam po innych forach i wszędzie piszą że im wszystko działa po aktualizacji. Więc przychodzi mi do głowy iż w połowie tamtego roku MS zapowiadał dasha który miał przyśpieszyć pracę Kinecta (ostatni tego nie poprawił) więc może to jest to. Jak ktoś ma zaktualizowane i posiada Kinecta to niech sprawdzi czy coś w tym kierunku jest zrobione.
     
  15. eekz

    eekz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2009
    Posty:
    392
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Białystok
    pobrane, zainstalowane, chodzi bez bólu.
     
  16. x360gltich

    x360gltich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    U mnie tak samo.
     
  17. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Xbl nie wymaga tej aktualizacji poki co.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  18. Ankoholik

    Ankoholik Xbox One Xbox One Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    1211
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Białystok
    Aktualizacja wdrożona stopniowo.

    Podejrzewam poprawę wydajności bo dash 604 lepiej wyświetlał grafike ,a dash na nowym jądrze 699 radził sobie z tym słabiej (porównania na serwisach growych)

    Nie ma na oko nic nowego ,ale może mniec w sofie jakiegoś syfa który włączy sie jak w przypadku cichej aktualizacji

    Najlepiej poczekać na info od c4e ,w ciągu 48h powinno coś być
     
  19. pablo55555

    pablo55555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    może ktoś dać link tej aktualizacji ???
    Na pewno nic się nie stanie gierki będą działać tak jak dawniej
    Mam nadzieje ze to poprawi mi grafikę w konsoli bo ta ostatnia aktualizacjia pogorszyła mi grafikę
     
  20. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Nie ma jeszcze do pobrania na kompa dopiero za jakiś czas pojawi się na stronie M$
     
  21. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    pobrałem i wszystko działa wszystkie gry sprawdzałem xvalem tez nic sie nie zmieniło to jest update poprawiający pracę kinecta i dzialania dasha więc nie strachajcie się pobierać

    BTW co to za ranga pomocnik dlaczego parę osób je dostało??
    Ja ją miałem ale już nie mam dlaczego??

    // http://xboxforum.pl/regulamin-f69/rangi-na-forum-122884.html#post959676
    // na tym zakończmy ten temat
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum