1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dash i LT

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Malan, Listopad 17, 2012.

  1. Malan

    Malan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    131
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dobczyce
    Witam ! Mój kolega ma Dash 13599 i chciałby wrzucić 16xxx, ma wgraną przeróbkę LT. 2.0 i tu pada następujące pytanie "Czy usunie mu się ta przeróbka?". Drugie pytanie jest takie, chciałby sobie zaktualizować tą przeróbkę. Czy istnieje taka opcja ?

    Proszę o szybkie odpowiedzi, dzięki i pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    nie usunie lt2.0
    możesz lt3,0 wgrać
     
    1 osoba to lubi.
  4. Malan

    Malan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    131
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dobczyce
    Jest gdzieś poradnik jak wgrać to LT całe ?
     
  5. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Jest. Zerknij na stronę główną a na pewno znajdziesz. ; )
     
  6. tryme

    tryme Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Podepnę się pod temat. Mam LT3 i Dasha 14699. Chciałbym zagrać w Assassina 3 lecz system po uruchomieniu płyty prosi mnie o aktualizację Dasha.

    Czytałem forum lecz nie wiem czy dobrze zrozumiałem. Czy robiąc aktualizację z pendrive nie stracę przeróbki na LT3?
     
  7. marjooo

    marjooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    210
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    1 osoba to lubi.
  8. dydel

    dydel Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Silesia
    Nie usunie, ale możesz mieć problem z odpalaniem gier XGD3, format HDD i przywrócenie ustawień domyślnych powinno wtedy pomóc.
     
  9. Malan

    Malan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    131
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dobczyce
    Zaktualizowałem koledze Dasha, pobawię się w przyszłości (jutro) z przeróbką lub oddam do profesjonalnego serwisu, myślę że za 50zł mu to zrobią, dzięki za pomoc i pozdrawiam.
     
  10. tryme

    tryme Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zrobiłem aktualizacje z pena i Assassin 3 ruszył :smile:
     
Wczytywanie...

Poleć forum