1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dash, lt+ itd. Pytania newbie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez farenhide, Luty 25, 2011.

  1. farenhide

    farenhide Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam jak widać piszę w tym dziale bo nie wiem totalnie nic!
    Mam xboxa z iXtreme 1.61 w związku z tym mam kilka pytań.
    1. Co daje wgranie LT+ i czy jest konieczne do grania w nowsze gry?
    2. Czy jeżeli podłącze xboxa do neta dostanę bana? ( Mam zamiar grać tylko w gry przez neta. ) Oczywiście z sprawdzaniem abgx i tymi tutortialami :)
    3. Co to jest Dash?
    Z góry dziękuje za odpowiedzi pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    1 wgranie lt+ jest wskazane aby grac w nowsze gry. niedlugo bedzie wrecz konieczne. wiec to przyszlosc poki co :)
    2 bana dostac mozesz, ale nie musisz. ale mozesz, ale ... nikt ci nie da gwarancji ze go dostaniesz lub nie. sam zobaczysz z czasem. poki co lt+ przynajmniej w teorii jest niewykrywalne.
    3 dash to oprogramowanie konsoli.
     
  4. farenhide

    farenhide Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To w takim razie jeszcze pare pytań,
    czy da się jakoś z 1.61 zaktualizować na LT+ bez wiekszych "wypocin" ?
     
  5. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    da sie. zaniesc klocka do miejsca gdzie robia takie rzeczy i wydac conajmniej 50zl za wgranie. to najmniej klopotliwe w przyszlosci wyjscie.
     
  6. farenhide

    farenhide Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok, dziękuje za odpowiedzi.
    Do zamknięcia pozdrawiam!
     
Wczytywanie...

Poleć forum