1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dash na przerobionym X

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez enderfild, Maj 3, 2011.

  1. enderfild

    enderfild Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam dasha bez avatarow i w miedzyczasie przerobilem xboxa moge w jakis sposob zaktualizowac dasha z avatarami tak zeby mi sie przerobka nie usunela ? czy to ze iextreme mi sie usunie to tylko moj chory wkret ? :) dzieki za odpowiedz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Gerrard845

    Gerrard845 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    instalujesz nowego dasha normalnie, sciągasz ze strony microsoftu, na pendrive i instalujesz. znajdziesz na pewno instrukcje.
     
  4. Wojciech08

    Wojciech08 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Z-d
    ALe ostanio coś była ze po necie krązą jakieś zepsute dashe to prawda???
     
  5. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
    Nie instaluj tego beta coś tam tylko normalny i wszystko będzie chodzić.
     
  6. o4ka

    o4ka Banned

    Dołączył:
    Maj 3, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Podlacz konsole do neta i sam sciagnie dasha
     
  7. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    Ładnie kolegę chcesz na bana nakłonić, brawo.
     
  8. meelman

    meelman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2011
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Nie koniecznie musi dostać bana...
     
  9. Wojciech08

    Wojciech08 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Z-d
    a jak już mam bana to sćiągnie m isamo aktualizacje czy nie??? Czy czy da m icoś ta aktualizacja czy sobie odpuscic?
     
  10. darnx33

    darnx33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    najlepiej ściągnij ręcznie dasha tylko nie najnowszego beta bo będzie po przeróbce
     
  11. mamba

    mamba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a po co bedziesz cos sciagal - pozycz od kumpla jakas nowa gre np dragon age 2 i zrobi ci update dasha automatycznie i bez mozliwosci bana bo bez laczenia z netem :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum