1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dash? Nie dziala?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Andrewski, Marzec 21, 2014.

  1. Andrewski

    Andrewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Skasowal mi sie folder FSD z pena,pobralem 2 inne z sieci,zgralem na pena i nie widzi go w konsoli. Ani jednego dasha ani drugiego,wyskakuje okienko logowania sie do profilu. Co mam zrobic? zeby znow cieszyc sie graniem? z gory dziekuje wam za pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28055
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  4. Andrewski

    Andrewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    robie wg poradnika i dalej nic :apthy: Mialby ktos 5 min i pomogl by mi z tym na gg? nie zasmiecajac tego tematu?
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Co się dokładnie dzieje? Wrzuciłeś tego FSD z tej paczki eslorda?
     
  6. Andrewski

    Andrewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak wrzucilem wszystko,konsola nic nie widzi. Loguje sie do profilu mojego i nic wiecej. Kiedys mialem jeden folder FSD i plik launch. ten nowy FSD to jakis inne foldery...
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeżeli masz Xexmenu to odpal i usuń stary launch.ini, FSD itd. a z tej paczki wrzuć na nowo FSD i launch.ini
    Możliwe, że masz stary launch.ini z inną ścieżką i dlatego nie odpala.
     
  8. Kacper_Lew

    Kacper_Lew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2014
    Posty:
    217
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Płock
    Masz Xex Menu ? Jak masz to odpal Dash L. i zmień ścieżkę do FSD.
     
  9. Andrewski

    Andrewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie mam nic wlasnie, a nie wiem jak odpalic te xex menu bo robie wg poradnika i nic mi nie wychodzi. Jakby ktos kumaty podszedl na priva i pomogl mi z tym to bede wdzieczny,oczywiscie nic za darmo!:courage:
     
  10. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pobierz xexmenu.iso i wypal na płytkę, choćby cd-r - wrzuć w napęd i odpal.
     
  11. bartos

    bartos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2013
    Posty:
    60
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  12. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  13. bartos

    bartos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2013
    Posty:
    60
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  14. Andrewski

    Andrewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Inną metodą sie nie da? wczesniej nie wgrywalem nic za pomoca plyty.
     
  15. Kacper_Lew

    Kacper_Lew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2014
    Posty:
    217
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Płock
    Kolego skąd jesteś ? Jak z okolic Plocka to wpadaj ogarnę ci to za free. Zapraszam

    Wysłane z mojego B943 przy użyciu Tapatalka
     
  16. bartos

    bartos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2013
    Posty:
    60
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    prosciej się niestety nie da albo kopiujesz recznie,albo przez wlasnie f3installera w którym po odpaleniu przez nxe zaznaczasz kolejno:
    -download latest version(pobranie najnowszej wersji)
    -remove existing install(usuniecie dotychczasowego fsd)
    -install F3(instalacja fsd)
    -install and configure dashlaunch(instalacja i konf. dashlauncha)

    tutaj masz video z yt : Instalacion FSD 3 Rev 775 con F3installer - YouTube
     
  17. Andrewski

    Andrewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko jak ja wklejam te programy to po wejsciu na xklocka nie widzi nic.

    jakby ktos mogl pomoc na gg bo za duzo tutaj pisania bylbym wdzieczny.

    379 20 76
     
Wczytywanie...

Poleć forum