1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dash? - problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xfanx, Kwiecień 10, 2011.

  1. xfanx

    xfanx Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.
    Po tym jak wrzuciłem WWE All Stars do napędu Xboxa, to poprosiło mnie o zaakceptowanie aktualizacji. Zaakceptowałem i troche pograłem, ale gdy później chciałem już pograć w COD: Black Ops, to wyskakiwał komunikat
    'nie rozpoznana płyta'. Obecna wersja dash'a to: 2.0.12625.0. I tu moje pytanie, co zrobić, aby znowu działał Black Ops?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    LT+ wgrać do napędu , plus patch do COD: Black Ops (no chyba , że to masz polską wersję to już nie pograsz ;-) )
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  5. xfanx

    xfanx Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jakoś domowym sposobem mógłbym sam przerobić? Mam napęd Hitachi i kabel SATA.
     
Wczytywanie...

Poleć forum