1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

DASH problem

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Nowis, Październik 24, 2011.

  1. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam kiedyś chciałem zagrać w Duke Nukem i od tamtego momentu coś jest nie tak. Przy próbie włączenia tej gry musiałem zaktualizować konsolę do jakiegoś tam dasha nie pamiętam jaki to był. Wszystko było fajnie do momentu gdy zczaiłem że gdy odpalam gierkę profil staje się tak na pół aktywany (tzn. jestem zalogowany ale wszystkie informacje profilowe z avatarem zniknęły.) Myślałem ze to przez dasha. Teraz po przeróbce na LT+ 2.0 i wgraniu dasha 13604 jest ciągle to samo. Dodam że przy starszych grach tego nie ma, wie ktoś coś na ten temat ewentualnie jak temu zaradzić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
    Dzieje się tak tylko z grą Duke Nuken ?
    Jeżeli tak to najprawdopodobniej masz "trefną" kopie gry...
     
  4. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    napisałem że nie tylko z nią z innymi też, wszystkie nowe gry o dziwo podczas grania w te starsze nic sie nie dzieje
     
  5. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Jeśli z wszystkimi z zabezpieczeniem XGD3, to zgłoś problem fachowcowi który ci przerabiał konsole (no chyba ze zrobiłeś to sam), może flash jest wgrany z błędem, who knows?
     
  7. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Gier z XGD3 nie odpalalem a dzieje sie to nawet przy Dantes Inferno ktory nowoscia nie jest ;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum