1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dash przeróbka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez michalos49, Październik 7, 2012.

  1. michalos49

    michalos49 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem ponieważ aktualizowała mi sie konsola i mam dasha 15574 i gry ściągane mi nie działają.Jest możliwość jakoś to naprawic ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Dash przeróbka

    Jaki dash wcześniej był?
    Jakie lt ?
    Żadne gry nie chodzą,nawet te stare?

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  4. michalos49

    michalos49 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Lt mam 2.0 Dash jaki wcześniej był to nie wiem,a gry te co ściągałem typu FN champion i ufc nie działają
     
  5. Varon.23

    Varon.23 Banned

    Dołączył:
    Październik 7, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zd wola
    coś wyczytałem kiedyś że jak ma się dash 13 coś tam , to przeróbka usuwa , z innymi dashami nie powinno się tak robić , więc nie wiadomo czemu się usunęła ;s wsadz płytę z muzyką lub filmem i sprawdź czy wyczyta , jeżeli tak a po włożeniu płyty z grą wyświetla się logo xbox'a i tylko start stop itp można kliknąć to znaczy że nie masz przerobionej , jeżeli wkładasz płytę i jej nie czyta to spróbuj wyczyścić napęd , jeżeli to nic nie da to laser padł.

    Jeżeli nie czyta UFC i FN champion to znaczy że nawet lt 2.0 nie ma
     
  6. michalos49

    michalos49 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobiłem jak kazałeś.Wziąłem jakiś film włączyłem i wszytko git jednak jak ufc wrzuciłem to cos tam xbox próbował odczytac ale nic,a na FN champion ten filmik wyskoczyl
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Konsole trzeba dać na flash napędu.
     
  8. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Dash przeróbka

    Filmy będą chodzić bez problemu.
    Innej gry nie masz? Wychodzi z tego że reflash i wywalilo ci Lt albo gry źle nagrane.
    Inną grę weź

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  9. michalos49

    michalos49 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak gry wczesniej działały ??
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Dash przeróbka

    A jaki masz komunikat? Pewnie ze płyta nie obsługiwana bo 2.0 nie jest usuwany. Po prostu zainstalowala Ci się cicha aktualizacja u musisz topologie pod 2.0 dograc do obrazu.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  11. michalos49

    michalos49 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    nagrać grę na nowo z dograną topologią
     
  13. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Przepusc .iso pzez abgx360 i nagraj .dvd na plytkę

    Sent from my x10 using Tapatalk
     
  14. michalos49

    michalos49 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wielkie dzięki ;) Zaraz nagrywam fife 12
     
Wczytywanie...

Poleć forum