1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dash systemowy RGH

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez xxtrakerxx, Grudzień 15, 2013.

  1. xxtrakerxx

    xxtrakerxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2013
    Posty:
    51
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam! Mój problem wygląda tak że wciskam środkowy przycisk pod fsd i np wybieram ustawienia konsoli wyskakuje mi monit o zakończeniu sesji wybieram tak (czyli powinno przejść do dasha systemowego) ale konsola się tak jak by restartowała i znowu odpala się FSD... strasznie to irytujące bo nie mogę przejść do ustawień a bardzo potrzebuje. Podczas startu konsoli wciśnięcie RB też nie działa. Wie ktoś może jak się z tym uporać ? Szukałem, czytałem ale nic nie znalazłem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. stw997

    stw997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2013
    Posty:
    52
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dusisz ten środkowy (Guide) > dusisz Y i wyskakuje komunikat, przytrzymujesz RB i trzymając wciskasz ok. :)
     
  4. xxtrakerxx

    xxtrakerxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2013
    Posty:
    51
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    wyskakuje komunikat o zakończenie sesji przesuwam RB i przechodzi odtwarzacz muzyki itd są ustawienia ale nie ma tych co na oryginalnym systemie czytaj o dopasowanie rozdzielczości
     
  5. stw997

    stw997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2013
    Posty:
    52
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Gdy wyskakuje komunikat to trzymaj RB i wcisnij tak czy tam ok, trzymając to RB.
    Gdy jest komunikat to Ci nie ma jak przeskoczyć
     
  6. xxtrakerxx

    xxtrakerxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2013
    Posty:
    51
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ok działa !!
     
Wczytywanie...

Poleć forum