1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dash

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez polo643, Marzec 8, 2013.

  1. polo643

    polo643 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 8, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Czy da się zmienić dasha na starszego
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. klechu

    klechu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2008
    Posty:
    42
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    Odp: dash

    Nie da się z tego co się orientuję można tylko update

    Wysłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk
     
  4. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Po co ci nizszy?
     
  5. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    734
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Nie da się
     
  6. polo643

    polo643 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 8, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    niższy potrzebuje by gry chodziły na wave 10
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    nie ma takiej mozliwosci
     
  8. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    To wgraj nowsza przerobke to pojda
     
  9. polo643

    polo643 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 8, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak wgrać nową przeróbke i z kąd ją pobrać
     
  10. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Lt . Wgrywa sie do napedu xa wedlug modelu. Jak nie wiesz serwis .
     
Wczytywanie...

Poleć forum